1 million takk til Sparebankstiftelsen

Vi er utrolig glade for å kunne meddele den fantastiske nyheten at Kjetil Skjæveland og Ellen Berg Instefjord fra Sparebankstiftelsen SR-Bank var innom og overrakte den utrolig generøse gaven på hele 1 million kroner til vårt prosjekt, Hinna Arena.

«Disse midlene bringer oss enda nærmere drømmen om å realisere vårt ambisiøse Hinna Arena-prosjekt. Det er en utrolig spennende tid for oss alle, da Hinna Arena vil gi et enormt løft for hele klubben vår. Det vil være et sted der fellesskapet kan samles, utøve idrett, og oppleve øyeblikk av glede og samhørighet.» sier daglig leder Hans Arne Haga

Med denne gaven er vi et stort steg nærmere å ha finansieringen av Hinna Arena klar, og sikre at vi kan tilby styrkerom, permanente 3er baner, tribune og uteområde, samt en rekke andre aktiviteter for medlemmene våre. Dette er virkelig en milepæl for oss, og vi er evig takknemlige for Sparebankstiftelsen SR-Bank sin støtte og tro på vårt prosjekt.

Nå er tiden inne for oss å gå videre med stor entusiasme og dedikasjon for å realisere drømmen vår. Vi håper at alle i Hinna Bydel vil følge med på denne spennende reisen og bidra på ulike måter for å gjøre Hinna Arena til et levende samlingspunkt for oss alle.

Tusen hjertelig takk til Sparebankstiftelsen SR-Bank for deres sjenerøse støtte. Sammen skal vi skape noe virkelig bemerkelsesverdig for Hinna Bydel!

Bli medlem!

Lyst til å spille fotball med oss på Hinna? Meld deg inn i dag!

Innmeldingsskjema Mer informasjon

Meld deg på nyhetsbrev

Få med deg siste nytt fra Hinna Fotball ved å abonnere på vårt nyhetsbrev!

Velg liste(r) ↴

Design og utvikling av:

Ensign