3 nye år på lag med Hinna Park!

En gledens dag! Jåttåvågen2 Utvikling, selskapet som satser stort i bydelen Hinna Park, har signert avtale om tre år som generalsponsor for Hinna Fotballklubb. Tusen takk – vi kunne ikke vært mer takknemlige!

En gledens dag! 

Jåttåvågen2 Utvikling, selskapet som satser stort i bydelen Hinna Park, har signert avtale om tre år som generalsponsor for Hinna Fotballklubb. Tusen takk – vi kunne ikke vært mer takknemlige!

Historien om Hinna Park fortsetter

I tillegg til viktige midler som sikrer videre satsing og utvikling av å drive en god fotballklubb for barn og unge i bydelen, er vi stolte av å kunne bære Hinna Park-logoen på brystet. 

– Hinna Park er en solid og frisk bydel i utvikling, noe vi virkelig ønsker å assosiere oss med. Vi har hatt mange spennende arrangement og samarbeid sammen i bydelen, og vi gleder oss til fortsettelsen, sier daglig leder i Hinna Fotball, Hans Arne Haga.

En levende bydel ved fjorden

Stavanger Utvikling, OBOS, Entra og Camar skal gjennom det felleseide selskapet Jåttåvågen2 Utvikling videreutvikle Hinna Park til en levende bydel ved fjorden. Hinna Park skal bli en komplett og fantastisk bydel. Her skal det bygges 1500 nye boliger og næringsareal for 6000 nye arbeidsplasser. 

– For oss er det viktigste i utviklingen å tenke på livene som skal leves i denne bydelen, forteller en engasjert Helge Eggja, daglig leder for Jåttåvågen2 Utvikling AS.

 Et naturlig valg å bidra til liv og røre i bydelen

Helge er også svært fornøyd med avtalen. 

– For oss er dette like gledelig. Hinna Park skal være en levende bydel, og vi kan ikke tenke oss noe mer levende enn en idretten og fotballen. Vi vil bidra til at barn og unge er aktive, og driver idrett. Det er en fryd å se glade og fornøyde barn og unge i bydelen leke seg på banen med Hinna Park på brystet.

På bildet: Kjetil Haver, Rasmus Martinsen og Helge Eggja. 

Bli medlem!

Lyst til å spille fotball med oss på Hinna? Meld deg inn i dag!

Innmeldingsskjema Mer informasjon

Meld deg på nyhetsbrev

Få med deg siste nytt fra Hinna Fotball ved å abonnere på vårt nyhetsbrev!

Velg liste(r) ↴

Design og utvikling av:

Ensign