7 unggutter fikk debuten i lørdagens treningskamp mot Randaberg som endte 1-0:

7 unggutter fikk debuten i lørdagens treningskamp mot Randaberg som endte 1-0:

Bato Zenunovic ble årets første målscorer da Hinna A-lag Herrer startet oppkjøringen «hjemme» mot Randaberg i Randaberg Arena.

I sesongoppkjøringens første treningskamp mot Randaberg IL var det mange unggutter som fikk sjansen til å vise seg fram.

Etter en knallhard treningsuke som ble avsluttet på torsdag med hurtighetsløp med strikker, ble det ikke risikert noe med spillere som ikke var kampklare – men endelig fikk vi en sjanse til å se flere av våre unggutter vi ikke har sett på a-laget før: Henrik Skartveit (f. 2005), Mikael Krohn Næsheim (f. 2005), Sebastian Osmo (f. 2005), Sander Bergset (f. 2004), Bato Zenunovic (f. 2001) Adrian Bjerga (f. 2001) og Pacifique Nahimana (f. 2000).

7 spillere født i 2005 på banen.

Det er flere på Hinna som kan smile ekstra bredt og klappe seg selv litt ekstra på skulderen etter helgen. I tillegg til Henrik Skartveit (55min), Mikael Krohn Næsheim (20min) og Sebastian Osmo (25min), var Bastian Eikeland (45min), Daniel Aarstad (15min) Felix Lillehammer (90min) og Nils Aarrestad (20min) alle født i 2005(!), også på banen.

Thomas om viktigheten av foreldregrupper og roller på lagene:

«Det er utrolig gøy å se hvor mange unge lovende spillere som produseres i denne klubben. Det er flere trenere, hjelpetrenere, sosialkomite-medlemmer og andre viktige roller rundt lagene som disse spillerne har dratt umåtelig nytte av opp gjennom årene. Det er flere som kan klappe seg selv ekstra på skulderen etter denne helgen. Spillerne skal selvfølgelig ha mye av æren for innsatsen de legger den i trening og alt som kreves, men ingenting av dette er mulig uten alle de menneskene rundt lagene som legger til rette for gode treninger og godt miljø.»

Har god tid

– De unge spillere har god tid, de kan forbedre seg uten press. Dersom de bruker tiden godt til å lære av og kjenne på nivået, vil de få en flott fremtid. Det er en gjeng veldig talentfulle spillere, med et stort potensiale i klubben. I tillegg til et rekruttlag har vi 2 lag påmeldt i junior elite. Vi har stor tro på hospiteringsordningen, da vi er sikre på at de har en veldig god treningshverdag både på junior/rekrutt og a-lag.

Hinna – Randaberg 1-0

Avspark kl. 13:00

Lagoppstilling Hinna: Lars Moe Billington, Lukas S. Pettersen, Felix Lillehammer, Henrik Skartveit, Ivar Evensen, Daniel Torp Holt, Mikal Mæle (k), Andreas Eiane, Adrian Bjerga, Bato Zenunovic, Pacifique Nahimana.

Bank: Daniel K. Gjesteland, Bjørnar Ulfeng, Sander Bergset, Bastian Eikeland, Mikael Krohn Næsheim, Espen Sætre Jakobsen, Sebastian Osmo, Daniel Aarstad, Nils Aarrestad.

– Det var en veldig fin gjennomkjøring for laget sin del. Vi er godt på vei med de fokuspunktene vi har hatt siden oppkjøringen startet, selv om det er et stykke å gå før vi er der vi skal være. Nå skal vi fortsette å jobbe med det høye presset og bearbeiding, så får vi heller begynne å jobbe med hva vi skal gjøre med ballen når vi først har den etter hvert. I kampen mot Randaberg har vi ballen i store deler av kampen og vi klarer ved flere anledninger å vinne den høyt eller stresse frem en langpasning fra motstanderen. Randaberg kom til de aller største sjansene da vi gir bort ballen flere ganger upresset – men vi gav beskjed til spillerne om å spille med unaturlig høy risiko for å ta det som læring. Når vi blir enda bedre i det høye presset begynner jobben med å drille inn angrepsmønster og rotasjon mellom spillerne for å skape ubalanse hos motstanderen, så skal vi heller klare å forvalte ballinnehavet enda bedre når det nærmer seg NM-kvalik og seriespill. Alt i alt var det en positiv opplevelse og god gjennomkjøring med tunge bein for spillerne, sier Thomas Egeli.

Neste treningskamp

Allerede lørdag 12. februar spilles neste treningskamp for Hinna, borte mot Madla. Kampstart kl 16:00.

Bli medlem!

Lyst til å spille fotball med oss på Hinna? Meld deg inn i dag!

Innmeldingsskjema Mer informasjon

Meld deg på nyhetsbrev

Få med deg siste nytt fra Hinna Fotball ved å abonnere på vårt nyhetsbrev!

Velg liste(r) ↴

Design og utvikling av:

Ensign