Andreas Eiane, Daniel K. Gjesteland og Petter A. Fredheim har signert ny kontrakt med oss i Hinna Fotball

Andreas Eiane, Daniel K. Gjesteland og Petter A. Fredheim har signert ny kontrakt med oss i Hinna Fotball

3 spillere har skrever under på ny kontrakt.

Vi fortsetter å sikre seg nye kontrakter for lagets viktigste spillere i vinter, i dag kan vi offentliggjøre at Andreas Eiane, Daniel K. Gjesteland og Petter A. Fredheim har signert på ny kontrakt for 2022.


Andreas Eiane

Andreas Eiane

Andreas er en ekte Hinna-gutt som har gått gradene i klubbens barne- og ungdomsavdeling, før han foran 2021 sesongen ble tatt opp på a-laget. Til tross for en del skader og sykdom i årets sesong har 18-åringen rukket å notere seg for 11 kamper og 1 mål for Hinna, vi håper og tror det er mye mer i vente fra midtbaneeleganten.


Daniel K. Gjesteland

Daniel K. Gjesteland

Daniel har gått gradene i Hinna Fotball sin ungdomsavdeling før han kom tilbake til Hinna Fotball før 2020-sesongen etter noen korte opphold i Forus og Gausel og Madla. Den reflekssterke målmannen tok store steg utover sesongen og viste spesielt i serieinnspurten at han ønsker å gjøre keeperplassen til sin med flere bestemann-noteringer.


Petter A. Fredheim

Petter A. Fredheim

Petter kom til Hinna Fotball i sommer fra FK Vidar etter å ha kommentert kampen vår mot Vindbjart for Aftenbladet. Kantspilleren viste meget lovende takter fra første trening og med 2 mål for Hinna B i debuten. Petter sin styrke er å passere motspiller i 1v1 situasjoner, vi håper å få se kantspilleren med de hurtige beina levere uke inn og uke ut på Hinna i 2022.


Fortsetter kontraktvinteren

Vi startet vinteren med å signere Pacifique Nahimana fra Varhaug IL. Siden den gang har det meste handlet om å fornye kontrakter med eksisterende spillere. Det vil bli annonsert nye kontrakter i kommende dager. I tillegg er det forventet at det kommer noen nye spillere inn for å forsterke laget i løpet av vinteren.

Bli medlem!

Lyst til å spille fotball med oss på Hinna? Meld deg inn i dag!

Innmeldingsskjema Mer informasjon

Meld deg på nyhetsbrev

Få med deg siste nytt fra Hinna Fotball ved å abonnere på vårt nyhetsbrev!

Velg liste(r) ↴

Design og utvikling av:

Ensign