Årshjul og månedsplaner FFO/AFO 2023-2024

Årshjul og månedsplaner FFO/AFO 2023-2024

Vi er glade for å tilby deg en oversikt over våre årshjul, månedsplaner og matplaner for vår FotballFritidsOrdning (FFO) og AktivitetsFritidsOrdning (AFO). Vi forstår viktigheten av å gi deg som foresatt all nødvendig informasjon for å skape en trygg og strukturert hverdag for barna dine.

Vi oppfordrer deg til å besøke denne siden jevnlig for oppdatert informasjon, eventuelle endringer i planene og for å holde deg oppdatert på barnas daglige aktiviteter. Vi ønsker å skape et samarbeid med foresatte for å sikre at barna trives og får utbytte av tiden de tilbringer på vår FFO/AFO.

Har du spørsmål eller trenger ytterligere informasjon, nøl ikke med å kontakte oss. Vi er her for å støtte både barna og dere foresatte, og ser frem til et givende samarbeid gjennom hele skoleåret!

Merk at det kan komme endringer. De oppdateres her, og informeres videre om i Spond.


Årshjul

Her finner du det overordna årshjulet for FFO/AFO, som gir deg en helhetlig oversikt over planlagte aktiviteter, arrangementer og spesielle hendelser gjennom året. Dette gir deg muligheten til å planlegge fremover og sørge for at barna dine får delta i alle de spennende og lærerike aktivitetene vi har å tilby.


Månedsplaner

Her finner du månedsplanene som gir en mer detaljert oversikt over aktivitetene og ferier som barna vil delta i hver måned. Her får dere også en oversikt over hvilke dager det er varmmat og brødmat. Dette gir deg muligheten til å være godt informert om hva barna dine vil oppleve, og det kan også være nyttig for barna å se frem til kommende aktiviteter.


Matplan

Matplan gir deg informasjon om den næringsrike og varierte maten som serveres på FFO/AFO. Vi legger vekt på sunne og gode kostholdsvaner, og matplanen gir deg oversikt over måltidene som blir servert. Vi serverer frukt hver dag. Annen hver dag serverer vi brødmat og varm mat, slik at det ikke skal være forskjell på hvilke dager man går på FFO/AFO.

Dersom barnet har matallergier/intoleranse eller andre spesielle mat behov er det viktig at det gis beskjed om.


Mer informasjon

Ved spørsmål, kontakt:

Nilsi Aarrestad
Leder FFO/AFO, Hinna Fotball
ffo@hinnafk.no


Nyheter og Oppdateringer

Bli medlem!

Lyst til å spille fotball med oss på Hinna? Meld deg inn i dag!

Innmeldingsskjema Mer informasjon

Meld deg på nyhetsbrev

Få med deg siste nytt fra Hinna Fotball ved å abonnere på vårt nyhetsbrev!

Velg liste(r) ↴

Design og utvikling av:

Ensign