Delikatessen by Foodfighters er ny Utviklingssponsor i Hinna Fotball

Delikatessen by Foodfighters er ny Utviklingssponsor i Hinna Fotball

Delikatessen by Foodfighters åpnet dørene desember 2015 på Sandnes, og i november 2021 åpnet de dørene til en ny Delikatessen By Foodfighters beliggende på Stadionparken på Hinna.

Fra første dag de hatt fokus på smak, service og atmosfære, da de mener dette er det beste fundamentet for å skape gode opplevelser. Delikatessen by Foodfighters henter inspirasjonen sin fra bestemor til Singapore. Fokuset ligger på å lage mat med gode, sunne og lokale råvarer. Økologisk når det er mulig. Derfor henter de flesteparten av råvarer fra matkammeret Rogaland. 

De kaller seg Foodfighters fordi de kjemper for å fremme en bedre matkultur, med en litt sunnere og mer smakfull hverdag for deg og dine.

Vi har allerede blitt arrangert Sponsorlunsj hos Delikatessen for våre samarbeidspartnere, der tilbakemeldingene på mat og lokale var utelukkende positive.

I tillegg til å har ypperlig mat, drikke og lokaler jobber Delikatessen by Foodfighters med å utvikle mat i Hinna Bydel, så her er det absolutt å anbefale å følge med i fremtiden.

Medeiere i Delikatessen by Foodfighters – Christel Thulin og Johannes Sigurd Kay om avtalen:

«Vi har et brennende hjerte for fotball og idrett, vi ønsker å være med og utvikle hele Hinna Bydel. For oss var det et naturlig valg å inngå samarbeid med Hinna Fotball når vi åpnet restaurant på Hinna. Vi gleder oss til samarbeidet med Hinna Fotball for å løfte hele bydelen.»

Delikatessen by Foodfighters vil bli å se på klubbkolleksjonen samt synlig på Hinna Stadion med skilt på WintershallDEA Banen.

Marked- og kommunikasjonsansvarlig i Hinna Fotball – Thomas Egeli om avtalen:

«Vi har allerede benyttet oss av Delikatessen by Foodfighters når vi arrangerte sponsorlunsj, hvor vi og samarbeidsnettverket var super fornøyde. Vi i Hinna har et kollektivt ansvar å løfte frem hele bydelen vår, og vi ser viktigheten av å utvikle oss og bedriftene i nærheten. Dersom du går tur i nærområdet, ser du hva det betyr for folk å kunne benytte seg av lokale restauranter og bedrifter. Det er ekstra gledelig når du ser Hinna-medlemmer sitte nede hos Delikatessen og ta seg noe mat og drikke. Vi håper dette er et samarbeid alle kan dra nytte av.»

Delikatessen by Foodfighters kan du besøke ved å følge denne linken, og glem ikke å like deres Facebook side med å trykke her.

#ViErHinna #DelikatessenByFoodfighters

Bli medlem!

Lyst til å spille fotball med oss på Hinna? Meld deg inn i dag!

Innmeldingsskjema Mer informasjon

Meld deg på nyhetsbrev

Få med deg siste nytt fra Hinna Fotball ved å abonnere på vårt nyhetsbrev!

Velg liste(r) ↴

Design og utvikling av:

Ensign