Denne uken har vi hatt oppstart av våre nye kull i Hinna Fotball

28 gutter var samlet til første trening på Lille Krøll

Det har vært en fantastisk start med 28 gutter som hadde sin første treningsøkt på Lille Krøll på onsdag. Himmelen var blå, ungene var engasjerte og ivrige. Flere foreldre bidro som trenere og organisatorer, noe som gjorde at banene ble satt opp raskt og effektivt. Treningen ble avsluttet med at alle ropte Hinna-ropet. Med så engasjerte barn og foreldre er vi ikke i den minste tvil om at dette blir et kjekt kull å følge videre!

Nytt rekrutteringskonsept for jenter!

Vi er også stolte av å introdusere et helt nytt rekrutteringskonsept for jenter! I går samlet vi 24 jenter på Hinnahuset, hvor vi lanserte «UEFA Playmakers,» det første store felleseuropeiske grasrotfotballprogrammet for jenter. Målet vårt er å doble antallet fotballspillende jenter i Europa, og vi er ivrige etter å være en del av dette prosjektet.

UEFA Playmakers tar aktivt i bruk Disneykarakterer for å gjøre fotball enda morsommere for de yngste jentene! Dette uken startet vi med en spesiell visning av Disney-filmen «Vaiana,» som vil være temaet for våre fotballtreninger i de kommende 8-10 ukene. Hva kan være mer inspirerende enn å lære fotball sammen med favorittkarakterene sine?

For mer informasjon om UEFA Playmakers:
https://www.fotball.no/barn-og-ungdom/uefa-playmakers/

Kjenner du noen som er nysgjerrig på fotball?

Har du en gutt eller jente født i 2018 eller 2019 som er nysgjerrig på fotball? Dette er en flott mulighet for dem å bli med i vår fotballfamilie. Du finner mer informasjon og påmeldingsdetaljer her:
https://www.hinnafotball.no/oppstart-av-2018-og-2019-kull/

Det er fortsatt ledige plasser for alle som ønsker å bli en del av Hinna Familien. Vi gleder oss til å se flere smilende ansikter på banen og sammen skape fantastiske fotballminner!

Bli medlem!

Lyst til å spille fotball med oss på Hinna? Meld deg inn i dag!

Innmeldingsskjema Mer informasjon

Meld deg på nyhetsbrev

Få med deg siste nytt fra Hinna Fotball ved å abonnere på vårt nyhetsbrev!

Velg liste(r) ↴

Design og utvikling av:

Ensign