Djerv 1-4 Hinna: Øystein Lunde sin reaksjon

Et overlegent Hinna sikret på tirsdags kveld nok en seire og sikret 4 av 4 mulige seiere for Hinna Damene, da de vant 4-1 over Djerv.

Hinna Dame A spilte på tirsdag fjerde serierunde i 3. divisjon kvinner borte mot Djerv.

Øystein Lunde var fornøyd etter seieren og gleder seg over moralen i laget og «trøkket» som er i klubben om dagen.

– Det er utrolig kjekt å være trener i Hinna og for et lag med en så unik moral. Det skjer ufattelig mye spennende i klubben, hvor en kan merke all energien og «trøkken» det skaper nede på Hinna. Alt fra yngre jenter som heier på damene og ønske om å kunne en dag spille på laget, nei det skjer ufattelig mye bra på Hinna om dagen, det er utrolig gøy å få være med på, sier en energisk Øystein Lunde.

Uken startet på mandag med lagbilde for damene og herrene, før seansen ble avsluttet med et felles lagbilde mellom damene og herrene. I en god stund har klubben satset på felles aktiviteter og samarbeid mellom de to a-lagene, noe hele senior avdelingen bærer frukter av.

Før kampen i går ble damene hentet av Hinna sin nyeste samarbeidspartner Rogaland Taxi med rødt Hinna-skilt i frontruten.

– Vi er utrolig takknemlig for den servicen og profesjonaliteten Rogaland Taxi gir oss. Når spillerne blir hentet av en buss i god tid, med rødt Hinna-skilt og en fantastisk hyggelig sjåfør gir det en helt ny opplevelse. Alle disse detaljene gjør at opplevelsen og prestasjonene til spillerne blir bedre. Det høres gjerne litt banalt ut, men jeg tror at slike små ting utgjør en stor forskjell samlet.

En sinnsyk lagmoral og oppofringsvilje gjorde at Hinna gikk til pause med 1-2 ledelse.

Hinna møtte et godt Djerv1919 lag som også stod med full pot (2/2) seire i serien. Før kampen startet ble Malin Haug som stod bokført med 2 scoringer på 3 kamper syk og kunne ikke spille kampen. Nok en gang fikk Mari Kjørsvik (f. 2006) sjansen fra start, og den sjansen tok hun godt vare på.

Hinna startet kampen best, og fikk før 18min spilt en scoring annullert.

19min: Mot spillets gang gikk Djerv opp i ledelsen etter heldig scoring fra Hannah Trå Troland. 1-0.

30min: Etter 30min spilt ble som mange ganger tidligere i sesongen Julie Haugvaldstad spilt fint igjennom alene med keeper fra høyresiden, som 6 ganger før denne sesongen er Julie klinisk alene med keeper og scorer. 1-1!

42min: Rett før pause blir hurtigtoget Julie Haugvaldstad nok en gang spilt fint gjennom med en stikker før hun avslutter kontrollert bak en utspilt Djerv1919 keeper. Hinna har snudd kampen. 1-2!

1-4 og toppscorer i 3. divisjon for Julie Haugvaldstad

Hinna blir enige i pausen om å trø på videre, være litt tålmodige så kommer sjansene. Kampen skal spilles i 90min.

I andre omgang kommer Djerv1919 til en stor sjanse som Sofia Martinsen Vatland redder mesterlig.

80min: I det 80min blir spikeren slått halvveis ned i kisten, når Vilde Johansen Nilsen er sterk og kriger ballen i mål etter en godt slått corner. 1-3!

90min: Rett før slutt ekspederer Tina Tjelta Knutsen ballen fint i nettet etter nok et godt slått innlegg. 1-4!

Sylwia Joffcheff og Christina Moen var fantastiske på backene.

– Christina og Sylwia spiller en fantastisk kamp på backene. De kommer mye frem på kant og skaper masse sjanser til medspillerne sine med høy kvalitet på innleggene. Det er kjekt å se at flere spillere står frem i hver kamp. De yngre som er med bidrar, og de eldre går foran som gode forbilder, sier en fornøyd Øystein Lunde.

Djerv1919 – Hinna: 1-4

Avspark tirsdag 26. april kl. 19:00

Lagoppstilling Hinna (4-3-3): Sofia Martinsen Vatland, Christina Moen, Marte Hole, Vilde Johansen Nilsen, Sylwia Joffcheff, Thea Beate Gjerde, Eira Svela Moen, Tina Tjelta Knutsen, Mari Kjørsvik, Emely Lovise Gjerde, Julie Haugvaldstad.

Innbyttere: Ylva Svela Moen, Sienna Blanckeman Aadland, Malin Haug.

Mål: 1-0 Hannah Trå Troland, 1-1 Julie Haugvaldstad, 1-2 Julie Haugvaldstad, 1-3 Vilde Johansen Nilsen, 1-4 Tina Tjelta Knutsen.

Bli medlem!

Lyst til å spille fotball med oss på Hinna? Meld deg inn i dag!

Innmeldingsskjema Mer informasjon

Meld deg på nyhetsbrev

Få med deg siste nytt fra Hinna Fotball ved å abonnere på vårt nyhetsbrev!

Velg liste(r) ↴

Design og utvikling av:

Ensign