Dommeransvarlig

Dommeransvarlig

Rollen som Dommeransvarlig i Hinna Fotball: Utnyttelse av fotballens uunnværlige skikkelser

I Hinna Fotball er Dommeransvarlig en sentral skikkelse som skal sikre en rettferdig og smidig gjennomføring av kamper i den lokale breddeklubben. Denne rollen er langt mer enn bare administrativ – den representerer et bindeledd mellom klubb, dommere, og lag, og er avgjørende for å opprettholde fair play og positiv atmosfære innenfor klubben.


Oppgaver Dommeransvarlig?

  • Skape et rettferdig spillemiljø: Dommeransvarlige er hjørnesteinen for å sikre rettferdige og objektive dommeravgjørelser. Ved å håndtere dommeroppsett og opplæring, bidrar de til å skape et rettferdig spillemiljø som gir alle lag lik mulighet til seier.
  • Rekruttering og opplæring av dommere: Dommeransvarlig er ansvarlig for å rekruttere og utdanne nye dommere. Dette ikke bare øker antallet dommere, men sikrer også at de har nødvendig kunnskap og forståelse for spillets regler og fair play-prinsipper.
  • Samarbeid med kretsen: Dommeransvarlige er klubbens kontakt med NFF Rogaland når det gjelder dommerrelaterte saker. Dette inkluderer å melde på dommere til kurs, informere om regelendringer, og håndtere eventuelle utfordringer som måtte oppstå.
  • Kommunikasjon med lagene: Dommeransvarlig er en brobygger mellom dommerne og lagene. Dette innebærer å kommunisere klart og tydelig om dommeroppsett, endringer og tilbakemeldinger, og sikre en positiv og respektfull tone mellom alle involverte parter.
  • Skape en positiv kultur: Dommeransvarlige skal bygge og opprettholde en positiv kultur i klubben. Dette inkluderer å fremme fair play, respekt for dommere og utøvere, og et miljø der alle føler seg velkomne og verdsatt.
  • Håndtere konflikter og utfordringer: Dommeransvarlig jobber for å løse konflikter, håndtere klager og sikre at kamper gjennomføres på en rettferdig og respektfull måte.
  • Utvikle dommermiljøet: Gjennom dommerkurs og regelmessig oppfølging, skal dommeransvarlig bidra til å utvikle et sterkt dommermiljø i klubben. Dette hjelper ikke bare de erfarne dommerne, men gir også nykommere en plattform for vekst og utvikling.
  • Bidra i arbeidet med å sette opp dommere i forbindelse med klubbens to hovedturneringer:

Kontaktinformasjon:

Eirik Langvann

918 25 674

eirik.langvann@hotmail.com

I Hinna Fotball setter vi stor pris på vår dedikerte dommeransvarlig og erkjenner den avgjørende rollen Eirik spiller for å sikre kvaliteten på fotballopplevelsen for alle.

Hvis du er interessert i å bidra til denne viktige rollen eller har spørsmål, ta gjerne kontakt med oss. La oss sammen fortsette å bygge et positivt og inkluderende fotballmiljø!

Bli medlem!

Lyst til å spille fotball med oss på Hinna? Meld deg inn i dag!

Innmeldingsskjema Mer informasjon

Meld deg på nyhetsbrev

Få med deg siste nytt fra Hinna Fotball ved å abonnere på vårt nyhetsbrev!

Velg liste(r) ↴

Design og utvikling av:

Ensign