Espen Sæthre Jakobsen (23) har signert ny kontrakt med oss i Hinna Fotball

Espen Sæthre Jakobsen har signert ny kontrakt med oss i Hinna Fotball

Både Hinna-gutten selv og Thomas Egeli er svært fornøyde med at avtalen er på plass.

Espen er et eget produkt fra barneavdelingen i Hinna hvor han gikk gradene frem til 2013 da han meldte overgang til Viking FK. Der gikk han gradene fra G16 til rekruttlaget, der han står bokført med 45 kamper og 10 mål i 3. divisjon. Etter Viking gikk turen videre til Bergen og Fana, hvor han spilte fotball i 2018 og 2019 sesongen, før han våren 2021 kom tilbake til moderklubben hvor han fikk 6 kamper.

Espen har dessverre slitt litt med ankelen tidligere, noe som gjør at vi kun har fått sett glimt av hva som bor i spilleren. Etter en lang og nødvendig vinterpause har Espen slått tilbake for fullt, den anvendelige angrepsspilleren leverte strålende resultater på yo-yo intermittent recovery test 1 (løpstest).


Thomas om Espen:

«Espen er fantastisk person og fotballspiller, han tok kontakt sommeren 2021 og jeg umiddelbart fra første trening er at Espen en «intens» angrepsspiller. Personlig er han en fantastisk gutt, smart og dedikert. Han kan spille alle tre posisjonene på topp, og passer perfekt i hvordan vi ønsker å spille, fordi han er så intens i presset og gjennombruddshissig»

Oppkjøringen er i gang

3. januar startet Hinna oppkjøringen med blant annet fysisk testing og bygge fysisk kapasitet inn mot 2022 sesongen. Det fortsettes å skrive kontrakter med spillere, samtidig som det er en del prøvespillere innom for å teste seg. Vi er fortsatt på jakt etter noen konkrete spillere for å ha komplett spillerstall, noe vi håper og tror går i orden i nærmeste fremtid. Vi går et spennende år i vente!

Bli medlem!

Lyst til å spille fotball med oss på Hinna? Meld deg inn i dag!

Innmeldingsskjema Mer informasjon

Meld deg på nyhetsbrev

Få med deg siste nytt fra Hinna Fotball ved å abonnere på vårt nyhetsbrev!

Velg liste(r) ↴

Design og utvikling av:

Ensign