FFO/AFO Utstyrspakke fra Telenor Xtra

FFO/AFO Utstyrspakke fra Telenor Xtra

Vi er glade for å kunne tilby alle våre medlemmer en spennende utstyrspakke fra Telenor Xtra, som er designet for å gi barna en komplett opplevelse og utrustning under oppholdet på Hinna Fotball FFO/AFO og Obos Akademiet.

Vi oppfordrer alle foresatte til å benytte seg av denne muligheten, og her er hva du trenger å vite:


Deltakerutstyr:

Utstyrspakken inkluderer et draktsett, treningsdress og en praktisk bag. Dette gir barna alt de trenger for å delta i aktivitetene på en komfortabel og stilig måte. Vi ønsker at barna skal føle seg vel og ha riktig utstyr for å kunne delta fullt ut i alle aktivitetene på Hinna Fotball.


Bestillingsprosess:

For å sikre at alle barn får riktig størrelse og utstyr, ber vi foresatte om å registrere bestillingen for sine barn. Bestillingen gjøres enkelt via vår samarbeidspartner Profilsport, som håndterer produksjonen av kolleksjonen, bestillingssiden og utsendelsen av utstyret til hver enkelt klubb.

BESTILL Telenor Xtra UTSTYRSPAKKE HER.


Egenandel:

Det er en egenandel på kun 100,- for denne flotte utstyrspakken. Denne egenandelen vil bli fakturert til klubben i etterkant av bestillingene, og deretter fakturert videre til foresatte. Vi håper denne lave egenandelen gjør det enklere for alle å dra nytte av dette tilbudet.


Bestillingsfrister:

For å sikre at utstyret blir levert i rett tid, er det viktig å følge bestillingsfristene. Disse fristene er satt til august og mai, så vær oppmerksom på disse datoene og sørg for å registrere bestillingen i tide. Du kan finne de nøyaktige datoene i årshjulet vårt.

Vi oppfordrer alle til å dra nytte av denne flotte muligheten til å skaffe seg kvalitetsutstyr fra Telenor Xtra, og ser frem til å se alle barna utstyrt og klare for morsomme og aktive dager på Hinna Fotball FFO/AFO! Har du spørsmål eller trenger mer informasjon, ikke nøl med å ta kontakt med oss. Takk for samarbeidet!


Mer informasjon

Ved spørsmål, kontakt:

Nilsi Aarrestad
Leder FFO/AFO, Hinna Fotball
ffo@hinnafk.no


Nyheter og Oppdateringer

Bli medlem!

Lyst til å spille fotball med oss på Hinna? Meld deg inn i dag!

Innmeldingsskjema Mer informasjon

Meld deg på nyhetsbrev

Få med deg siste nytt fra Hinna Fotball ved å abonnere på vårt nyhetsbrev!

Velg liste(r) ↴

Design og utvikling av:

Ensign