FFO Fair Play og spesialregler

FFO Fair Play og spesialregler

Vi har et viktig og spesielt fokus på Fair Play hos oss.

Når aldersforskjellen på yngste og eldste er 5 år, vil kulturelle forskjeller lett føre til misforståelser, og kunne oppfattes støtende. Kommunikasjon som er kjent mellom 2 ivrige 12-åringer, kan føler helt annerledes om 12-åringer sier akkurat det samme til en 8-åring.

Vi har fokus på å snakke fint og skryte av hverandre. Minst 3 forskjellige skal man skryte til, hver gang man er på FFO/AFO. Da blir det kjekkere for alle.

Selv om det kan virke skummelt i starten, vil de aller fleste barna vokse mye på å bli snakket med og til av eldre barn.

På banen har vi en del spesialregler på FFO:

  • Banning gir straffespark til motstander.
  • Nedlatende snakk til med/motspiller, dommer eller andre gir straffespark til motstander.
  • Skadet spiller som ligger nede mer enn 8-10 sekunder skal bæres av, og får pause på siden i 2 min. Vi ønsker å være helt sikre på at spilleren en frisk før vi setter dem innpå igjen. (Dersom barnet plutselig «blir friskt igjen» når vi bærer det av, må de vente på siden allikevel.
  • De som sparker ballen ut av banen skal hente den. Da skal motstander sette kjapt igang, og øve på å spille i overtall. Vi prøver å få tempo i spillet.
  • Målgård. Vi ønsker ikke at noen «står» imål. Vil ha aktive keeperspillere. Dersom keeper står inni egen målgård når laget scorer, teller ikke målet.
  • Vi spiller korte kamper. Bytter side / bytter keeper og starter på 0-0 igjen. Da er det lett å justere / unngå ujevne kamper.
  • Noen treninger, vil laget som har mest positivt snakk i laget vinne foran scorede mål.

Bli medlem!

Lyst til å spille fotball med oss på Hinna? Meld deg inn i dag!

Innmeldingsskjema Mer informasjon

Meld deg på nyhetsbrev

Få med deg siste nytt fra Hinna Fotball ved å abonnere på vårt nyhetsbrev!

Velg liste(r) ↴

Design og utvikling av:

Ensign