FFO JuleCup 2023

Det var tid for turnering igjen. lørdag 16/12. FFOs julecup.

Hinna stilte med 8 lag og totalt 49 spillere

Vidar, Randaberg, Bogafjell, Vardeneset var øvrige deltagerklubber.

Turneringen var denne gangen inndelt på følgende nivå for oss.

2.og 3. klasse nivå 1. Her hadde vi et lag som spilte jevne gode kamper.

2. og 3. klasse nivå 2. Her var vi overlegne. Storseier i første kamp og mye fantastisk spill.

4. og 5. klasse nivå 1: Her hadde vi et lag med hovedsaklig 5.klassinger. Her ble det tøft. Vi tapte stort i første kamp. Men guttene ga ikke opp. Spilte bedre og bedre. Men tapte alle kampene. Vidar og Randaberg var veldig gode.

4. og 5. klasse nivå 2: Her stiller vi med blanding av 4. og 5. klassinger.

Det ene laget vårt gikk på noen fryktelige smeller, og ga opp. Her hører det med til historien at bla Vidar hadde med seg 2 klare nivå 1 5.klassinger. Det drepte oss. At 2 av våre sterkere spillere ble syke rett før turneringa hjalp heller ikke. Men dette var en motivasjonsdreper for mange.

Det andre laget hadde en fin gruppe. Pia ledet dem til en av hver. Tap, uavgjort og seier.

Jenter 4. og 5. klasse hadde vi 2 lag .Her hadde vi en del jevne kamper mot VBK. Lette kamper mot Randaberg. SÅ var det vel Bogafjell?? som var alt for gode her.

Jenter 6. og 7. klasse. Her meldte dessverre alle 7. klassingene seg av samme uke som turnering. Vi sopte sammen det vi hadde av ekstra jenter, som hadde pause mellom egne kamper + noen gutter, og stilte lag, for ikke å ødelegge for de andre påmeldte lagene. Her var vi sjanseløse mot et veldig bra Randaberg J2012. Men vi var ganske jevne med VBKs 2 lag. Det kule var at alle smilte, jobbet knallhardt og ønsket å spille mer. Det varmet å se.

Turneringen i Randaberg Arena har vi nå vært med på i 12-13 år. De første 8-9 årene var vi best. Vi kunne flytte de 7-8 beste fra et årskull opp og spille i klassen over. Der vant vi det meste. Øvrige spillere vant kampene mot egen alder.

Vi var først ute med FFO, sammen med Vidar. Etterhvert har de andre klubbene også fått god gang på sine. Vi har nok mistet forspranget. Så her må vi opp på hesten og jobbe godt igjen. Desto flere som går på FFO, desto bedre blir lagene våre. Vi snakker ikke her om råsatsing fra veldig ung alder. Men mer fotball og lek som man får på FFO. Løkkefotballen lever i beste velgående – på FFO.

Bli medlem!

Lyst til å spille fotball med oss på Hinna? Meld deg inn i dag!

Innmeldingsskjema Mer informasjon

Meld deg på nyhetsbrev

Få med deg siste nytt fra Hinna Fotball ved å abonnere på vårt nyhetsbrev!

Velg liste(r) ↴

Design og utvikling av:

Ensign