Fredrik Tangen (28) er klar for oss i Hinna Fotball

Bekreftet: Nå er Fredrik Tangen (28) Hinna-spiller.

Thomas Egeli med informasjon om Tangen:

– Han ønsket å komme til Hinna Fotball.

Hinna Fotball sin trener sier at Fredrik Tangen har så godt som alt det en moderne back skal ha.

– Han ønsket å komme hit hundre prosent og det var veldig viktig, forklarer Thomas Egeli om Hinna Fotball sin signering av Fredrik Tangen.

– Han er en fotballspiller som flere klubber som var på jakt etter, så ønsket han å komme til Hinna Fotball og til ingen andre. Det sier litt om hvor bra miljøet er, og hvor godt spillerne har det hos oss.

Har det aller meste

– Første gang jeg så ham spille var for Stavanger IF, der han kom opp som trening- og læringsvillig spiller på laget to år under meg. Men det var først i 2012-2013 under hans tid i 3. divisjon med Stavanger IF og Randaberg jeg virkelig fikk se hvor store steg han hadde tatt.

– I Hinna må du være forberedt på mye. Hurtighetsutholdenhet og det å spille fotball er noe som er veldig viktig. Det krever at spillerne evner å være årvåken og modig i tankesettet siden vi ønsker å stå høyt i banen i flere situasjoner.

– For meg har han så godt som alt det.

– Han vil utvikle seg videre med oss. Jeg vet ikke hvor mye tid han vil behøve siden vi spiller annerledes enn Sola, men vi har god tid til å trene før serien sparkes i gang.

– Selv om Fredrik er en veldig god og rutinert spiller som hever nivået på treningene våre er det fortsatt ting han kan forbedre og arbeide med, men han har en perfekt alder (28 år).

«En viktig signering som endrer mye for oss», beskriver Thomas Egeli gårsdagens signering – og lovpriser den nye backen til Hinna.

– Fredrik kommer inn og gir oss mer rutine og lederevne. Fra første trening har han vært med på å heve standarden på treningene gjennom holdninger og kommunikasjon. Selv om det er ny garderobe og flere nye ansikter virker det som han er helt upåvirket av det. Han gled rett inn i miljøet og tilbakemeldingene fra medspillerne var tidlig; «han må vi signere».

Derfor er det ekstra gledelig at spilleren med fortid i Stavanger IF, Molde, Fjøra, Randaberg, Tertnes, Sandviken, Donn og Sola ønsket å komme til oss i Hinna Fotball.

Bli medlem!

Lyst til å spille fotball med oss på Hinna? Meld deg inn i dag!

Innmeldingsskjema Mer informasjon

Meld deg på nyhetsbrev

Få med deg siste nytt fra Hinna Fotball ved å abonnere på vårt nyhetsbrev!

Velg liste(r) ↴

Design og utvikling av:

Ensign