Gjenglemt tøy

Gjenglemt tøy

Vi ønsker å minne alle foreldre og foresatte om å sjekke regelmessig om barna har etterlatt seg klær eller andre eiendeler hos oss. Til tross for våre beste forsøk på å informere barna, kan det hende at de glemmer noe på vei ut.

For å gjøre det enklere for dere har vi satt opp kasser utenfor garderobe 1-2 på framsiden av klubbhuset, der vi legger alt gjenglemt tøy. Dette inkluderer klær, sko og annet utstyr som barna kan ha glemt igjen. I tillegg har vi et eget skap på lekserommet (Store møterom) der vi legger skolesaker som bøker, penal, Chromebooks, deksler, med mer.

Vi ber om at dere tar en titt i disse områdene når dere henter barna deres, slik at dere kan være sikre på at ingenting blir glemt igjen. Vi ønsker selvfølgelig å returnere alle gjenstander til rettmessige eiere, og derfor er det svært viktig at alle klær og eiendeler blir tydelig merket. Dette gjør det enklere å identifisere eierne og sørge for at alt kommer til rette.

Takk for samarbeidet! Vi setter stor pris på at dere hjelper oss med å holde orden på gjenglemte eiendeler og sikre at alle barna har med seg alt de trenger hjem. Hvis dere har spørsmål eller trenger ytterligere informasjon, er dere alltid velkomne til å kontakte oss.


Mer informasjon

Ved spørsmål, kontakt:

Nilsi Aarrestad
Leder FFO/AFO, Hinna Fotball
ffo@hinnafk.no


Nyheter og Oppdateringer

Bli medlem!

Lyst til å spille fotball med oss på Hinna? Meld deg inn i dag!

Innmeldingsskjema Mer informasjon

Meld deg på nyhetsbrev

Få med deg siste nytt fra Hinna Fotball ved å abonnere på vårt nyhetsbrev!

Velg liste(r) ↴

Design og utvikling av:

Ensign