Stor interesse på informasjonsmøte om oppstart av Hinna E-sport

Tirsdag 8. januar ble det avholdt informasjonsmøte om Hinna E-sport. Nesten 40 engasjerte foreldre møtte opp for å høre mer om det nye tilbudet vi starter opp i samarbeid med Einherjar E-sport.

Klubben ved daglig leder Hans Arne Haga innledet ved å orientere om hva det nye tilbudet vi starter opp er og hvorfor. Deretter fikk Morten Frankrig, styreleder i Einherjar, ordet. Morten holdt ett engasjerende foredrag om gameing og e-sport, forskjeller, og hva ett organisert E-sporttilbud inneholder

Hinna E-sport vil etableres i fått ett flott lokale Hinna Ungdomsskole har stilt til disposisjon. Vinn vinn for begge parter, skolen får en flott maskinpark til å bruke i undervisning på dagtid, mens vi får ett flott lokale gratis!

Klubben ønsker å komme i gang med tilbudet snarest. Og først på listen står å oppgradere lokalet til å bli ett gamingrom med sosiale soner, LED-lys og grafikk. Her er det en malejobb som må gjøres og vi inviterer alle interesserte til å skrive seg opp på dugnad. Maskinparken er allerede kjøpt inn og kan settes opp så snart rommet er klart.

Vi holder på å sette opp nettsider og det vil komme mer informasjon de neste ukene. Alle som er interesserte i å få ett godt E-sport tilbud på Hinna bør nå kjenne sin besøkelsestid. Vi trenger både dugnadskrefter, trenere, styre og kakebakere. Meld dere inn i denne Spondgruppen (Gruppekode: GWWOV) for å bidra og få mer informasjon (det er helt uforpliktende, vi vil sette opp en egen gruppe for medlemmer når vi kommer litt lenger)

Kort om hva Hinna E-sport er

  • Ett medlemstilbud organisert som en avdeling under Hinna Fotball i tett samarbeid med Einherjar E-sport
  • Ett organisert e-sporttilbud hvor medlemmene melder seg på faste partier(treninger), ganske likt som å delta på ett fotballag.
  • Ett breddetilbud for ungdom i alderen 10-16 år

Hinna Fotball \\ Daglig leder Hans Arne Haga

Einherjar E-sport \\ Daglig leder Hilde Gunn Ørland \ Styreleder Morten Frankrig

Kontaktinfo om prosjektet:

Morten Frankrig, styreleder Einherjar E-sport

Bli medlem!

Lyst til å spille fotball med oss på Hinna? Meld deg inn i dag!

Innmeldingsskjema Mer informasjon

Meld deg på nyhetsbrev

Få med deg siste nytt fra Hinna Fotball ved å abonnere på vårt nyhetsbrev!

Velg liste(r) ↴

Design og utvikling av:

Ensign