Hinna 2-1 Ålgård: Thomas Egeli sin reaksjon

Hinna forlenget seiersrekken sin i 4. divisjon avd. 1 torsdag kveld da de slo Ålgård.

Det har vært mye spenning før kampen mellom Hinna og Ålgård da begge lagene hadde startet sesongen friskt. Hinna stod før kampen med 15/15 mulige poeng, mens Ålgård hadde sanket 12/15 mulige.

Kampen mellom Hinna og Ålgård bølget frem og tilbake i starten der begge lagene kom til noen halvsjanser. Etter kun 6 minutter kommer Hinna på en kontring der Espen S. Jakobsen blir spilt fri på venstresiden, han slår et elegant innlegg med utsiden av foten som finner Pacifique «Pass» Nahimana som har skjært fint inn fra høyre. Fra ca. 11 meter skyter en uheldig Passi baller over og utfor.

Kampen fortsetter i samme spor ser Ålgård prøver å angripe ned langs sin venstre side, mens Hinna er hissige på overgangene. De helt store sjansene uteblir og det er lite som skiller de to lagene.

Etter 13min smeller Aleksander Gundersen en lang ball opp presist på brystkassen til Simen Melhus, med mann i rygg klarer han å kontrollere ballen, vende, og hamre ballen i nærmeste hjørne. En helt vannvittig prestasjon av Simen Melhus! 1-0!

Etter scoringen får Hinna kampen inn i sitt spor og styrer store deler av spillet. Vi kommer til et par scoringsmuligheter som enten blir iherdig blokkert, den siste avleveringen eller avslutningen ikke er god nok.

Etter 25 minutter får Ålgård betalt for sitt høye press, da Hinna keeper Mads Aasbø er litt upresis i sin avlevering. Ballen blir plukket opp av en meget god Henrik Kommedal for Ålgård som spiller ballen inn til Mathias Szanto. 1-1.

Etter 32 min minutter oppstår det en omdiskutert situasjon midt på banen. Daniel Torp Holt mister fotfeste og ramler oppå ballen, i det den spretter ut under han stopper han den med hånden. Daniel hadde heldigvis flere medspillere bak ballen, slik at det ikke var en stor målsjanse han fratok motstanderen. Det hadde nok ikke vært de store protestene fra Hinna leiren hadde han fått gult kort nr 2 der.

Omgangen ebber ut uten de store målsjansene. Hinna styrer banespillet, uten at det skaper noen farligheter. Begge lagene ligger tette og kompakte noe som gjør at begge lag sliter med de avgjørende pasningene på en knusktørr Wintershall DEA Bane.

I 2. omgang går Hinna ut litt høyere i presset og kommer til et par farlige sjanser etter å ha vunnet ballen høyt i banen. Ålgård får en del farlige dødballer, men utenom det har Hinna god kontroll på kampen.

Etter 65min kommer Ålgård til en kjempe sjanse, men heldigvis for Hinna er Mads Aasbø lynraskt nede og redder skuddet i korthjørnet fra 11m.

I det 73min plukker Fredrik Tangen opp ballen etter en corner er blitt klarert, ballen svinger han inn til Aleksander Gundersen som har blitt stående igjen oppe. Innlegget fra Fredrik tar Gundersen med skulderen og vender 90 grader inni 16 meteren, før han dundrer ballen i lengste hjørnet fra 10m. 2-1!

Resten av kampen ligger Hinna tett og kompakt, og de eneste farlighetene Ålgård kommer til er dødballer. Følelsen etter kampen var at når det først ble 2-1, så kontrollerte Hinna inn kampen.

-Fikk en like vanskelig kamp som forventet, fantastisk hyggelige spillere og trenere, sier Thomas Egeli

– Vi forventet å få en vanskelig kamp, noe Ålgård skal ha masse honnør for. Begge lagene spiller de andre dårligere med å være tette og kompakte. Jeg fikk snakket en del med trenerteamet og spillerne til Ålgård etter kampen, det er ingen tvil om at kamper som dette gjør spillerne bedre i fotball. Det ble gjerne ikke den festfotballen vi skulle ønske, men alt i alt er vi fornøyde med å vippe nok en kamp i vårt favør.

– Det var en utrolig hyggelig og fin gjeng som møtte opp på Hinna. Selv om det var en del dueller og skriking underveis i kampen, var det utrolig fin og hyggelig tone etter kampen. Det var en absolutt fornøyelse å møte Ålgård. Jeg blir overrasket hvis de ikke blir å se på toppen av tabellen når sesongen nærmer seg slutten, sier en fornøyd Thomas Egeli.

Hinna – Ålgård: 2-1

Avspark torsdag 26. mai kl. 15:00

Wintershall Dea Banen – Hinna Stadion

Tilskuere: Ca. 150 stk.

Lagoppstilling Hinna (4-3-3): Mads Aasbø, Fredrik Tangen, Espen R. Isaksen, Aleksander Gundersen, Jesper Moksnes, Mikal Mæle, Daniel Torp Holt, Pasifique Nahimana, Simen Melhus, Andreas Eiane, Espen S. Jakobsen.

Innbyttere: Arne Martin Hagenes, Vegard Føyen, Johannes B. Hinna, Adrian G. Bjerga, Bastian Eikeland, Nichlas Thulin Kamfjord.

Mål: 1-0 Simen Melhus, 1-1 Mathias Szanto, 2-1 Aleksander Gundersen.

Bli medlem!

Lyst til å spille fotball med oss på Hinna? Meld deg inn i dag!

Innmeldingsskjema Mer informasjon

Meld deg på nyhetsbrev

Få med deg siste nytt fra Hinna Fotball ved å abonnere på vårt nyhetsbrev!

Velg liste(r) ↴

Design og utvikling av:

Ensign