Hinna 3-2 Kopervik/Avaldsnes AT: Øystein Lunde sin reaksjon

På en dårlig dag viste jentene god innsats og moral, noe som var nok til å sikre Hinna nok en seier søndags kveld. Hinna står dermed med 5 av 5 mulige seiere, da de vant 3-2 over Kopervik/Avaldsnes AT.

Hinna spilte på søndag femte serierunde i 3. divisjon kvinner hjemme mot Kopervik/Avaldsnes AT.

Øystein Lunde var fornøyd med 3 poeng og fortsatt ubeseiret i serien. I dag var det innsats, moral og vilje som brakte oss disse 3 poengene.

– Vi spiller vår dårligste kamp i år og møter et Kopervik/Avaldsnes AT som kjemper oss ut av stilen. Vi kommer aldri skikkelig i gang, så får vi en verst tenkelig start på kampen. Vi virker noe stresset etter å ha havnet bakpå, slik at det blir en usikkerhet som sprer seg. Kopervik/Avaldsnes AT skal ha all honnør, de spiller en meget god kamp og får kampen inn i sitt spor, sier Øystein Lunde.

– Det er alltids positivt når vi tar med oss 3 poeng på en dårlig dag, vi står på i 90min og viser at vi har god moral og er godt trente. Det er ikke tilfeldig at vi scorer så mange mål i slutten av kampene. Så har vi matchvinnere på laget, spillere som kan ha en dårlig dag og være usynlige, men som dukker opp når man trenger dem. Det har vært mange kamper på kort tid nå, noe som kanskje gjør at vi er noe tunge i beina og ting ikke stemmer helt. Nå kan vi glede oss til 11 dager med trening før neste kamp, slik at vi kan få en god 1,5 uke med trening til å skape overskudd igjen. Gjennom en lang sesong vil det alltid komme noen kamper der ting ikke stemmer, så må vi ikke glemme at det er en styrke å vippe disse kampene i vår favør.

Nye spillere står frem

Nok en gang er det «nye» spillere som står frem og hjelper laget til seier. Denne gangen var det Emely Lovise Gjerde (2 mål) og Christina Moen som stod frem når laget trengte det lille ekstra. Ellers får Sienna Blanckeman Aadland, Mari Kjørsvik og Tina Tjelta Knutsen masse skryt av trener Øystein Lunde.

Verst tenkelig start for Hinna, men god vilje og lagmoral gjorde at Hinna gikk til pause med 2-2.

Hinna møtte et godt Kopervik/Avaldsnes AT (K/A) som tydelig hadde en plan om å ta poeng etter en litt treig start på sesongen (1 poeng på de 4 første kampene). Det kan tyde på at noen av spillerne ble litt overrasket over den fysiske tilstedeværelsen og oppofringen til K/A.

Hinna startet kampen uheldig, og fikk en i trynet etter kun 24 sekunder.

1min: Nesten før dommeren hadde rukket å blåse i gang kampen snapper Thea Haringstad opp et tilbakespill fra Hinna og setter kontrollert inn 1-0 til gjestene. 0-1.

15min: Etter 15min kombinerer Hinna fint spiller Emely Lovise Gjerde fint fri på kanten før hun skrår inn foran mål og setter den kontrollert bak målvakten. 1-1!

19min: Etter 19min skårer K/A et kontroversielt mål da nok en gang Thea Haringstad blir spilt fint gjennom etter fin gjennomløpning. Det var kun dommeren som så den ballen over linjen, noe som var nok til å få godkjent målet. 1-2.

20min: Bare minuttet etter K/A sin skåring gjør Hinna som så mange ganger før. Julie Haugvaldstad blir spilt gjennom på høyresiden og setter den bak målvakten og scorer sitt mål nr. 9 for sesongen. 2-2!

Innbyttere som løfter laget og en god Emely sikret 3-2 seier.

Hinna viser nok en gang at de er godt trent og har god lagmoral, samtidig som innbytterne viser at de er klare til å gjøre en god jobb.

86min: 3-2 Emely blir spil fri fra sin venstrekant og kjemper med nebb og klør for å få ballen i mål. 3-2!

Ingen festfotball men 3 deilige poeng.

– Både Emely og Moen står frem i kampen og leverer en god kamp. Samtidig kommer Sienna, Mari og Tina inn fra benken og gir laget en ekstra energiboost med masse vilje og energi. Det er mye kvalitet i laget når det er så mange som er med og bidrar til at vi får disse resultatene. Moralen laget viser med å stå hele kampen ut, og at det hele tiden er spillere som kommer inn og er klare til å bidra er en styrke vi som lag skal være stolte av. Nå skal vi bruke tiden godt frem mot Falkeid den 12. mai til å korte ned avstanden mellom leddene.

Hinna – Kopervik/Avaldsnes AT: 3-2

Avspark søndag 1. mai kl. 15:30

Wintershall DEA Banen

Lagoppstilling Hinna (4-3-3): Sofia Martinsen Vatland, Christina Moen, Hanna Amalie Martinsen, Vilde Johansen Nilsen, Sylwia Joffcheff, Eira Svela Moen, Malin Haug, Thea Beate Gjerde, Emely Lovise Gjerde, Marte Hole, Julie Haugvaldstad.

Innbyttere: Sienna Blanckeman Aadland, Mari Kjørsvik, Tina Tjelta Knutsen.

Mål: 0-1 Thea Haringstad, 1-1 Emely Lovise Gjerde, 1-2 Thea Haringstad, 2-2 Julie Haugvaldstad, 3-2 Emely Lovise Gjerde.

Bli medlem!

Lyst til å spille fotball med oss på Hinna? Meld deg inn i dag!

Innmeldingsskjema Mer informasjon

Meld deg på nyhetsbrev

Få med deg siste nytt fra Hinna Fotball ved å abonnere på vårt nyhetsbrev!

Velg liste(r) ↴

Design og utvikling av:

Ensign