Hinna Arena

Hinna Arena, byggetrinn 2 av vårt klubbhus som vi er så stolte av.

Vi skal være et viktig samlingspunkt i bydelen. Miljøet i klubben skal bygge på åpenhet, trygghet og trivsel der spillere, trenere, ledere, foreldre og andre kan utvikle vennskap, respekt, toleranse og selvtillit. Målet er at det nye anlegget skal stå klart allerede høsten 2023, slik at våres medlemmer kan dra nytte av de nye fasilitetene allerede i år.

En klubb og bydel i vekst

Vi (Hinna Fotball) har i likhet med miljøet og områdene rundt hatt en betydelig vekst, klubben har passert 900 aktive medlemmer. Vi ser for tiden en positiv tilstrømning av nye barn og unge til klubben, sportslig suksess blant våre eldre lag og ikke minst regjerer det for tiden en stor økning av jenter i klubben. På de nye kullene med unger teller det over 30 barn både på jente- og guttesiden.

Vi jobber under fanen «flest mulig, lengst mulig med en ambisjon om best mulig».

Vårt neste store prosjekt som vi ønsker å løfte er Hinna Arena, som blir bygge trinn 2 av vårt klubbhus som vi er så stolte av. Som vår daglig leder nylig uttalte til Stavanger Aftenblad:

– Dette vil være et kjempeløft for hele klubben. Det vil skape mer samhold og bli en viktig samlingsplass, sier Hans Arne Haga entusiastisk.

Hinna Arena vil bestå av flere elementer

Styreleder i Hinna Fotball – Nicolai Myren forteller at det ikke er snakk om en tribune, men et anlegg som hele klubben og bydelen vil dra nytte av.

– Hinna Arena vil bestå av flere elementer som hele bydelen vil ha glede av. Ett styrkerom, permanente 3er baner, tribune og uteområde.

Styrkerom

Bygget vil huse et kjært etterlengtet styrkerom, hvor våre medlemmer kan gjennomføre styrketrening, som vil være viktig for skadeforebyggende og i opptreningsformål. Et styrkerom vil være av interesse fra flere utover Hinna Fotball blant annet Hinna Friidrett som vi deler klubbhus og samarbeider med.

Permanente 3er baner

Vi ønsker å få våre yngste medlemmene nærmere klubbhuset med permanente 3ér baner utfor klubbhuset. Våre yngste lag spiller fotball på 3er baner (moduler) primært på «Lillekrøll» og i ballbingen ved Hinna skole. Vi ønsker å legge til rette, og forenkle treningshverdagen deres med permanente 3er baner ved klubbhuset. Dette vil også medføre at de yngste lagene kan etablere en tilknytning til klubbhuset og de fasiliteter som klubbhuset huser (garderobe, etc.).

Tribune

Tribunen med planlagt kapasitet på ca. 300 personer, vil bidra til å skape en sterkere klubbfølelse og relasjoner mellom våre medlemmer. En tribune vil også gi de nærliggende skolene et sted hvor en kan samle elever for ulike tilstelninger for en ønsker å eksempelvis ha en forestilling eller lignende arrangement.

Vi arrangerer en av Norges største barne- og ungdoms turnering i Hinna Miniputturnering – OBOS Cup med 640 lag og 960 kamper i 2022. Med en tribune vil barn- og ungdom som besøker turneringen få en unik mulighet til å spille foran en fullsatt tribune.

Uteområder

Hinna Arena er tegnet og utformet for å skape et flott uteområde i nærheten ved og rundt klubbhuset. Det vil kunne skapes et miljø hvor barn og unge kan drive aktiviteter og lek, samt være et samlingspunkt i forbindelse med arrangementer i regi av klubben.

– Vi tror at Hinna Arena vil være et flott og riktig tilskudd til lokalområdet som er under sterk vekst. Hinna Fotball er i dag en klubb som favner stort og vidt i lokalområdet, sier Styreleder Nicolai Myren.

Vi ønsker å skape et samlingspunkt for unge som gamle, barn og foreldre, eksisterende medlemmer og nye medlemmer, omkringliggende klubber og andre idrettslag.

Klubbhuset og anlegget rundt er en møteplass, både før og etter trening. Rett før jul inviterte de spreke veteranene i klubben til julegrøt på klubbhuset. Klubben vår har blitt et møtested for de eldre som har bygget opp klubben og bydelen siden 60-tallet.

En prosjektgruppen har jobbet i lengre tid med prosjektet Hinna Arena og står nå klar til å løfte prosjektet fra skisser og over til en realiserings fase.

– Vi har ambisjoner om å utvikle anlegget videre, og vi både tror og håper at Hinna Arena skal bidra til å skape stolthet, samt gjøre klubben enda mer attraktiv for både eksisterende og nye medlemmer, sier Daglig leder Hans Arne Haga.

Bli medlem!

Lyst til å spille fotball med oss på Hinna? Meld deg inn i dag!

Innmeldingsskjema Mer informasjon

Meld deg på nyhetsbrev

Få med deg siste nytt fra Hinna Fotball ved å abonnere på vårt nyhetsbrev!

Velg liste(r) ↴

Design og utvikling av:

Ensign