Hinna Damer B er kretsmestere!

Endelig fikk Hinna Damer B spilt finalen i kretsmesterskapet for 4. divisjon!

Etter 3 forsøk på å avvikle kampen og 78km busstur til Tysvær, kunne endelig Hinna Damer B løfte trofeet og beviset på at de er 2021 beste lag i 4. divisjon i Rogaland på Frakkagjerd Stadion tirsdag 15. februar 2022.

Hinna sin vei til KM-finalen startet 1. september 2021 med en imponerende 5-2 seier hjemme over Havørn i første seriekamp i 4. div avd. 1. I serien ble de suverene vinnere med 9 seire, 0 uavgjorte og 1 tap. Dette resulterte i imponerende 27 av 30 mulige poeng. Julie Haugvaldstad ble også avdelingens toppskårer med 12 mål(!) på 3 kamper, etterfulgt av Sienna Blanckeman Aadland som noterte seg for 7 mål på 5 kamper.

Fortsatte der de slapp

3 minutter ut i kampen mot Stegaberg i finalen fortsatte Sienna Blanckeman Aadland scoringsformen der hun slapp i siste serierunde mot Randaberg 2. Hinna gikk ut i fullt tempo og satte standarden fra start, etter 6 minutter doblet Vilde Johansen Nilsen ledelsen. Før Anna Elen Aakre (9 min), Julie Haugvaldstad (16min) Vilde Johansen Nilsen (28min) og Sara Yasuyo Nordstrand Lyngstad (41min) økte ledelsen til komfortable 0-6 til pause. Etter pausen sikret Sienna Blanckeman Aadland seg et hattrick med 0-7 og 0-8 i det 49. og 84. spilleminuttet.

Gror godt i Hinna på jentesiden

Laget består av en god miks av jenter født i 2005 og 2006 kombinert med A-lags spillere. De høster masse skryt av trenerne på A-laget til Hinna.
– Jentene er veldig flinke til å stille opp og har fantastiske holdninger. Det er disse jentene som er fremtiden til Hinna, at de da får kamptilbud sammen med etablerte seniorspillere ser vi på som positivt for utviklingen deres. Vi har et veldig godt samarbeid med Arne Tårup og Runar Martinsen som er trenerne på J17, noe som gjør at det har fungert smertefritt, sier A-lags trener Øystein Lunde.

Fornøyd Michael Løining

– Vi startet sesongen litt varierende med seier i første kamp, etterfulgt av braktap i kamp nr. 2 mot Brodd. Men det unge laget med innspill av noen rutinerte eldre spillere har imponert stort gjennom hele sesongen. Vi klarer å bikke jevne kamper over til seier i flere kamper i starten, og ut over sesongen når vi blir mer og mer samspilte vi blir, jo bedre blir resultatene. Vi ender sesongen med 51-13 i målforskjell og 9-1-0 (seier/uavgjort/tap). Vi vil også sende en stor takk til J17 og de andre som har bidratt for B-laget gjennom sesongen, for å ha gjort dette til en suksessfull sesong, sier trener Michael Løining.

Bli medlem!

Lyst til å spille fotball med oss på Hinna? Meld deg inn i dag!

Innmeldingsskjema Mer informasjon

Meld deg på nyhetsbrev

Få med deg siste nytt fra Hinna Fotball ved å abonnere på vårt nyhetsbrev!

Velg liste(r) ↴

Design og utvikling av:

Ensign