Hinna Fotball arrangerte sponsorlunsj hos Delikatessen

Hinna Fotball sine samarbeidspartnere var onsdag samlet for sponsorlunsj i Stadionparken hos Delikatessen by Foodfighters.

Hinna Fotball arrangerte i går sponsorlunsj for sine samarbeidspartnere i Stadionparken hos det nyeste medlemmet av sponsornettverket; Delikatessen by Foodfighters.

Daglig leder i Hinna Fotball Hans Arne Haga startet med å ønske velkommen, før medeiere av Delikatessen Christel Thulin og Johannes Sigurd Kay presenterte lunsj menyen.

Ny marked- og kommunikasjons ansvarlig i Hinna Fotball Thomas Egeli fortsatte med en presentasjon av seg selv, før planene for sponsor nettverket i 2022 ble presentert.

Etterpå fortsatte Thomas Egeli praten om den sportslige utviklingen i klubben og alt det gode og viktige arbeidet og aktiviteten som skjer i Hinna Fotball for barn og ungdom. Før Hans Arne Haga fortalte om status i klubben og spennende prosjekter og fremtidsplaner og prosjekter klubben jobber med.

Avslutningsvis fikk de nye medlemmene i samarbeidsnettverket presentert seg selv og bedriften for de andre deltakerne. Christel Thulin og Johannes Sigurd Kay presenterte Delikatessen by Foodfighters. Sonja Osmundsen presenterte Medco din HMS og Frode Grøtteland presenterte Urmaker Grøtteland.

Tusen takk til alle som bidrar til all aktivitet i Hinna Fotball, så ses vi til bedrift speeddating snart.

Bli medlem!

Lyst til å spille fotball med oss på Hinna? Meld deg inn i dag!

Innmeldingsskjema Mer informasjon

Meld deg på nyhetsbrev

Få med deg siste nytt fra Hinna Fotball ved å abonnere på vårt nyhetsbrev!

Velg liste(r) ↴

Design og utvikling av:

Ensign