Hinna Fotballskoler

Hinna Fotballskoler

Velkommen til Hinna Fotball sine fotballskoler!

Vi er stolte av å tilby en rekke spennende fotballskoler som gir barna en unik mulighet til å delta i morsomme og lærerike fotballaktiviteter i feriene. Våre fotballskoler er laget for å skape sunne og gode vaner hos barn, uavhengig av om de allerede er aktive medlemmer av Hinna Fotball eller ikke.

Husk at våre FFO/AFO-medlemmer får rabatt på de alle fleste fotballskolene våre!


Hva kan du forvente på våre fotballskoler?

  1. Trygge rammer: Vi legger stor vekt på å skape trygge og inkluderende miljøer der barna kan utfolde seg fritt og utvikle seg både som individer og som fotballspillere.
  2. Mestring- og utviklingsfokus: Våre erfarne trenere er dedikert til å veilede barna gjennom ferdighetstrening og lagspill, med fokus på mestring og personlig utvikling.
  3. Lek og sunne verdier: Vi tror på at læring gjennom lek er den beste formen for utvikling. Samtidig vektlegger vi sunne verdier som fair play, samarbeid og respekt både på og utenfor banen.
  4. Ferdighetstrening: Barna vil få muligheten til å forbedre sine fotballferdigheter gjennom spesifikke treningsøkter som fokuserer på teknikk, dribling, pasning og målscoring.
  5. Lagspill: Våre fotballskoler inkluderer også muligheter for barna å delta i lagspill, der de kan bruke det de har lært i praksis og styrke samarbeidsevner.
  6. Tid til lek og sosialt samhold: Fotball handler ikke bare om trening og konkurranser, men også om å ha det gøy og bygge vennskap. Derfor legger vi stor vekt på å gi barna tid til lek og sosialt samhold.
  7. Lavterskeltilbud: Våre fotballskoler er åpne for alle barn, uavhengig av erfaring eller medlemskap i Hinna Fotball. Dette gjør det til et lavterskeltilbud der alle kan delta og oppleve gleden ved fotball.

Bli med på våre fotballskoler og gi barna dine en minnerik opplevelse fylt med glede, læring og nye vennskap! Vi ser frem til å ønske både nye og eksisterende deltakere velkommen til Hinna Fotball Fotballskoler:


Mer informasjon

For mer informasjon kontakt:

Nilsi Aarrestad
Leder FFO/AFO, Hinna Fotball
ffo@hinnafk.no

Bli medlem!

Lyst til å spille fotball med oss på Hinna? Meld deg inn i dag!

Innmeldingsskjema Mer informasjon

Meld deg på nyhetsbrev

Få med deg siste nytt fra Hinna Fotball ved å abonnere på vårt nyhetsbrev!

Velg liste(r) ↴

Design og utvikling av:

Ensign