Hinna herrene trenger din støtte for å sikre 4. divisjonsspill neste sesong!

For andre år på rad skal herrene spille seriefinale i sesongen siste kamp.

Årets sesong for herrene har båret preg av mye marginer i mot, og dermed går inn i årets siste seriekamp med ett mål; å beholde plassen i 4. divisjon. Vi kjemper mot Kopervik og Riska om å ikke havne under streken. Ett lag skal slå følge med Skjold og Djerv 1919 ned til 5. divisjon. Vi har alt i egne hender før siste runde, der både Riska og Kopervik må vinne sine kamper skal de ha sjans til å passere oss.

Fredag 10. november klokken 19:00 smeller det på Fjedle. Vi oppfordrer alle våre medlemmer til å komme sammen og skape en fantastisk atmosfære som vil løfte våre spillere til seier. Ta med deg nabo, venner og familie, kle deg i rødt, og kom for å heie Hinna til seier.

Vi vet at vi har en har gode og lojale medlemmer, det så vi når over 300 stk av dere møtte opp mot Forus og Gausel tidligere i år. Nå håper vi dere er der når laget trenger det mest. La oss vise vår kjærlighet og støtte for klubbens herrer i denne skjebnesvangre kampen. La «Fjedle» bli et inferno av lidenskap, samhold og energi.

Foto: Finn Våga // Stavanger Aftenblad

Dato og tidspunkt: Fredag 10. november 2023 kl. 19:00

Sted: Hana stadion, «Fjedle»

Hinna Herrene er avhengig av din støtte, og vi ser frem til å se deg på Fjedle på fredag. Sammen kan vi hjelpe vårt kjære lag til å beholde sin plass i 4. divisjon. Vi sees der!

#ViErHinna

Bli medlem!

Lyst til å spille fotball med oss på Hinna? Meld deg inn i dag!

Innmeldingsskjema Mer informasjon

Meld deg på nyhetsbrev

Få med deg siste nytt fra Hinna Fotball ved å abonnere på vårt nyhetsbrev!

Velg liste(r) ↴

Design og utvikling av:

Ensign