Hinna Miniputturnering OBOS Cup 2023

I helgen gikk den 37. utgaven av Hinna Miniputturnering OBOS Cup av stabelen.

Hjertelig takk til alle dere som har vært med på å gjøre Hinna Miniputturnering OBOS Cup 2023 til en uforglemmelig helg!

Med hele 704 deltakende lag, 1.056 kamper, og over 300 dedikerte frivillige som har lagt ned opptil 2.000 dugnadstimer, har vi sammen skapt en unik fotballfest for de 25.000 besøkende som tok turen på lørdag og søndag.

Vi i Hinna Fotball er privilegerte som har så mange medlemmer som legger ned timevis med innsats for klubben. I tillegg til de 300 som jobber under turneringen har vi en turneringskomite bestående av 20 medlemmer som har jobbet utrettelig både før og under turneringen. Dere er grunnen til at turneringen har blitt så bra som den har blitt.

Resultatet er vi stolte av – En helg og bydel proppet med glede, samhold, spenning, fair play og vennskap blant 4.500 fotballspillere. Vi er takknemlige for at dere har valgt å være en del av vår turnering. Det er takket være innsatsen fra dere alle at vi har kunnet skape en så spesiell opplevelse for våre deltakere. Uten deres engasjement og dedikasjon hadde vi ikke kunnet oppnå alt vi har gjort.

Til slutt, vil vi takke alle de ivrige tilskuere og supportere som stilte opp for å heie på lagene og være en del av denne fotballfesten. Dere har bidratt til å skape en elektrisk atmosfære som har løftet hele arrangementet.

Sammen har vi skapt noe fantastisk, og vi ser frem til å bygge videre på denne suksessen i fremtiden. Takk igjen for at dere har vært med på Hinna Miniputturnering OBOS Cup 2023, og for alt dere har gjort for å gjøre denne turneringen til en minneverdig opplevelse for alle involverte.

Vi gleder oss allerede til Hinna Miniputturnering OBOS Cup 2024.

Takk for i år.

På gjensyn i 2024!

Bli medlem!

Lyst til å spille fotball med oss på Hinna? Meld deg inn i dag!

Innmeldingsskjema Mer informasjon

Meld deg på nyhetsbrev

Få med deg siste nytt fra Hinna Fotball ved å abonnere på vårt nyhetsbrev!

Velg liste(r) ↴

Design og utvikling av:

Ensign