Hinna Park Cup 2023 – en fantastisk suksess!

Vi vil gjerne takke Hinna Park, alle deltakende lag og dugnadspersonell for en fantastisk helg. Det har vært en glede å arrangere denne turneringen, og vi kunne ikke ha gjort det uten den enorme innsatsen fra alle involverte. Vi vil spesielt takke alle foreldre og frivillige som har jobbet hardt for å gjøre denne turneringen til en suksess. Forus og Gausel som driftet Knudamyrå som gjorde at lagene fikk en god opplevelse. Viking Fotball for lånet av SR-Bank Arena hvor noen heldige fikk muligheten til å spille finalespill på en mektig arena.

Med 98 påmeldte lag og 180 kamper, er Hinna Park Cup 2023 den største turneringene vi har hatt så langt. Med 120 overnattende spillere og lagledere som deltok på diskotek sammen med Hinna lag. Det var fantastisk å se så mange unge spillere konkurrere og vise frem sin fotballferdighet og danseferdigheter. Kampene var spennende og intense, og vi så mange flotte prestasjoner fra alle lagene som deltok.

Kan være et bilde av 3 personer og folk som spiller fotball

Vi vil også takke alle foreldre og supportere som støttet lagene sine gjennom hele turneringen. Det var utrolig å se hvor mye lidenskap og engasjement alle hadde for sporten vår, og hvor mye glede og entusiasme som ble delt rundt banene.

Hinna Park Cup har vært en stor suksess de siste årene, og vi er glade for å se at turneringen vokser år etter år. Vi er så takknemlige for alle de positive tilbakemeldingene vi har fått fra deltakere og supportere, og det motiverer oss til å fortsette å gjøre Hinna Park Cup til en av de beste fotballturneringene i regionen.

Vi kan ikke vente med å se hva neste år vil bringe, og vi ser allerede frem til Hinna Park Cup 2024. Vi håper å se alle igjen, og at vi kan fortsette å skape gode minner og oppleve mye glede sammen rundt banene.

Tusen takk igjen til alle deltakende lag, dugnadspersonell, og alle som støttet oss på Hinna Park Cup 2023. Dere er grunnen til at denne turneringen er så fantastisk, og vi kan ikke vente med å se dere igjen neste år!

Bli medlem!

Lyst til å spille fotball med oss på Hinna? Meld deg inn i dag!

Innmeldingsskjema Mer informasjon

Meld deg på nyhetsbrev

Få med deg siste nytt fra Hinna Fotball ved å abonnere på vårt nyhetsbrev!

Velg liste(r) ↴

Design og utvikling av:

Ensign