Hold deg oppdatert på FFO/AFO

Hold deg oppdatert på FFO/AFO

Kan ikke barnet komme en dag? Kommer for sent? Må gå tidligere. Les mer for info om SPOND. Ekstra info til jenteforeldre. Husk å abonnere på nyheter.

Barnet er hver dag det går på FFO/AFO, kalt inn til et arrangement. Dere får opp arrangementet dagen før kl. 17.00. Her er alle deltagere automatisk påmeldt. Dersom barnet ikke kan komme på FFO/AFO, må dere klikke dere inn på arrangementet og velge avslå.

Når dere avslår er det mulig å legge inn et lite notis om hvorfor barnet ikke stiller (dette er det bare Nilsi og Kristian på FFO/AFO som får opp.

Dersom barnet ikke kan komme til vanlig tid, skal hentes/gå hjem tidligere: Gå inn på arrangement og send melding til arrangør. Da får Nilsi og Kristian beskjeden.

NB! IKKE skriv kommentar under arrangementet, for da få alle foreldre varsel. Alle foreldre er ikke interesserte i om vårt barn har feber, eller skal i bursdag til tante Olga.

PS! FFO/AFO-Treninga varer til 15.55. Dersom noen må hentes før dette ønsker vi å ha beskjed i god tid. Ingen må gå mellom 1525 og 1555. Da har vi delt inn i jevne og rettferdige lag. Dersom et barn stikker i denne perioden, må hele denne gruppa stoppes opp, jevne lag må deles inn på nytt. Og flyten og kvaliteten er ødelagt. På forhånd takk for at dere overholder dette.

Kjære jenteforeldre: Jentene er ekstra kostbare for oss. Miljøene er mindre og mer sårbare. Dersom ei jente får lov å gå kl. 15, eller 15.30, tror de andre jentene at de går glipp av noe ekstremt viktig. De mister fokus og begynner å mase om å gå selv. Vennligst la jentene ha et stabilt oppmøte, slik at de skaper trygghet for hverandre. For hver jente med ustabilt oppmøte, tredobles sannsynligheten for at venninna vil ha en fridag på FFO. 

Bli medlem!

Lyst til å spille fotball med oss på Hinna? Meld deg inn i dag!

Innmeldingsskjema Mer informasjon

Meld deg på nyhetsbrev

Få med deg siste nytt fra Hinna Fotball ved å abonnere på vårt nyhetsbrev!

Velg liste(r) ↴

Design og utvikling av:

Ensign