Hundvåg 1-4 Hinna: Thomas Egeli sin reaksjon

Hinna er i god form da de slo Hundvåg 4-1 i 4. divisjon avd. 1 torsdag kveld.

Laget ble enige om å levere sesongbeste og løfte nivået fra tidligere kamper. Fikk den responsen laget håpet på.

Etter et par skremmeskudd fra Hundvåg tidlig i kampen der keeper Mads Aasbø kom til unnsetning, begynte Hinna å dominere kampen.

Hinna hadde startet sesongen bra resultatmessig med 2 av 2 mulige seire, men finspillet hadde uteblitt. Torsdag kveld sikret laget sin tredje serier av tre mulige.

Hinna har scoret 11 mål og sluppet inn 4 på 3 kamper så langt i sesongen og topper tabellen før Eiger spiller hjemme mot Egersund 2 mandag 9. mai.

Det var en fornøyd Thomas Egeli etter kampen.

– Jeg synes vi tar et stort steg i rett retning mot Hundvåg. Selv om kampen er åpnere enn ønskelig i starten så synes jeg vi har god kontroll på kampen. Hundvåg skal ha mye honnør for at vi sliter litt i starten, vi sliter med å få kontroll på kampen på grunn av deres offensive spillestil. De er uredde og angriper med begge backene høyt i banen, noe som gjør at det uansett kommer til å bli en farlig og underholdende fotballkamp for de nøytrale. Jeg er ikke bekymret for at Hundvåg kommer til å plukke poeng ut over i sesongen.

I starten av kampen spiller vi litt for utålmodig og for mye på førstebevegelser, men jeg synes det tar seg opp utover i førsteomgang. I pausen gjør vi noen taktiske justeringer noe spillerne gjør til punkt og prikke. I 2. omgang har vi full kontroll og kunne scoret enda mer. Vi har god utvikling med masser av forbedringspotensial, noe som lover godt.

I forrige kamp skapte vi ikke nok avgjørende øyeblikk, mot Hundvåg skaper vi haugevis av dette, jo mer samspilte vi blir som lag ut over sesongen kommer kvaliteten til å løfte seg enda mer.

Kan bli en gøy sesong å følge Hinna

Med et målsnitt på 3,67 pr. kamp og uforløst potensiale kan det blir en veldig gøy sesong å følge Hinna. Det er en gradvis progresjon i prestasjonene, og innbyttere som kommer inn og preger kampen.

Kamp som bølget frem og tilbake første 25min, før Hinna tok mer over og gikk til pause med 0-1 ledelse

Hinna møtte et aggressivt og offensivt Hundvåg som skapte problemer for rødtrøyene i starten av omgangen.

20min: Etter 20min får Hinna frispark fra kanten av 16-meteren. Fredrik Tangen stiller seg opp før han slår et presist frispark mellom forsvaret og målvakten til Hundvåg. Inne på 5-meteren har Simen Melhus løpt seg fri fra markeringen og kan sette ballen kontrollert i mål. 0-1!

Både på 0-0 og 0-1 har Hundvåg et farlig gjennomspill som en årvåken Mads Aasbø i Hinna målet er ute og avverger utenfor 16-meteren. Det gjorde at Hinna kunne gå til pause med 0-1.

Spillerne løftet seg ytterligere og friske innbyttere gjorde at Hinna vant kampen 1-4

Hinna blir enige i pausen om å gjøre noen strukturelle endringer for å gi seg selv best mulige forutsetninger til å lykkes. Spillerne responderte til punkt og prikke, og hadde full kontroll.

49min: I det 49 min får Hinna corner som Fredrik Tangen skal ta. Som tidligere i kampen serverer han en nydelig dødball som lander hos Aleksander Gundersen. Aleksander header ballen i Simen Melhus før den spretter tilbake til Aleksander som kan breiside ballen i mål fra 6 meter. 0-2!

57min: I det 57 min mottar Mikal Mæle ballen på midtbanen før han setter fart fremover. Etter et godt veggspill med Simen Melhus mottar Mikal ballen på 20 meter, før han drar seg inn i 16-meteren og spiller ballen på tvers til Pacifique Nahimana som kan notere seg for sitt første seriemål for Hinna . 0-3!

78min: Etter 78 min plukker Daniel Torp Holt opp ballen på midtbanestreken, han slår en fantastisk pasning i bakrom til innbytter Benjamin N. Nilssen på høyresiden. Benjamin forserer mot dødlinjen før han slår et hard og presist innlegg på tvers til Johannes Hinna som kan avslutte fra 3 meter. 0-4!

90min: Rett før slutt får Hundvåg innkast langt nede på Hinna sin banehalvdel. Hundvåg spilleren som tar innkastet får ballen fra medspiller før han svinger ballen inn i feltet. Der har Hundvåg fullt på med 6 spillere, og Espen Høiland kan stange ballen i nettet fra 6 meter. 1-4.

2005-modellen Benjamin N. Nilssen leverte et strålende innhopp.

Benjamin har hospitert med a-laget masse i vinter, og gradvis tatt steg. Han fikk seriedebuten hjemme mot FGI forrige serierunde da han kom inn de siste 10minuttene. Mot Hundvåg fikk han de siste 16 minuttene til å imponere, og imponere det gjorde han. på 16 minutter kom han til flere farlige innlegg som nesten resulterte i mål, samt 2 ganger alene med keeper der den andre gangen spiller han ballen uselvisk til Johannes.

– Det eneste negative med kampen er at vi ikke får gitt Henrik Skartveit seriedebuten sin. Vi måtte tenke litt på antallet bytter med tanke på rekruttkampen og deres utvikling. Det er en bred og god stall som gjør at det er flere som trenger kamptrening. Henrik har vist god utvikling i vinter, så jeg er ikke bekymret for at han kommer til å få debuten sin og kunne prege a-laget til Hinna på sikt om han fortsetter utviklingen. Heldigvis er han så ung at han trenger ikke å stresse, sier Thomas Egeli.

Hundvåg – Hinna: 1-4

Avspark torsdag 5. mai kl. 20:00

Sport1-banen Hundvåg

Tilskuere: Ca. 100 stk.

Lagoppstilling Hinna (4-3-3): Mads Aasbø, Fredrik Tangen, Espen R. Isaksen, Aleksander Gundersen, Ivar Evensen, Mikal Mæle, Daniel Torp Holt, Pasifique Nahimana, Andreas Eiane, Espen S. Jakobsen, Simen Melhus.

Innbyttere: Daniel K. Gjesteland, Benjamin N. Nilssen, Henrik A. Skartveit, Adrian G. Bjerga, Rabih T.A. Kulaib, Johannes B. Hinna, Bastian Eikeland,.

Mål: 0-1 Simen Melhus, 0-2 Aleksander Gundersen, 0-3 Pacifique Nahimana, 0-4 Johannes Hinna, 1-4 Espen Høiland.

Bli medlem!

Lyst til å spille fotball med oss på Hinna? Meld deg inn i dag!

Innmeldingsskjema Mer informasjon

Meld deg på nyhetsbrev

Få med deg siste nytt fra Hinna Fotball ved å abonnere på vårt nyhetsbrev!

Velg liste(r) ↴

Design og utvikling av:

Ensign