Innetrening

Innetrening

Innetrening

Det er nå åpnet for påmelding til innendørsFFO på onsdagene. 24 plasser. Førstemann til mølla. NB! Dette er for de som går på FFO på onsdager. Det er mulig å velge innetreningen som ekstra dag. Men ikke å bytte fra en annen dag til onsdag. PÅMELDING TIL FFO@HINNAFK.NO

15.09.2015

Fra høstferie til slutten av mars / begynnelsen av april, tilbyr vi innendørstrening i Jåttåhallen på onsdager. Dette er spesielt ment som et tiltak for å beholde de yngste, jentene og de som bare er 99% dedikerte til fotballen, gjennom vinteren. Men tilbudet er også åpent for eldre og ivrigere spillere, som kanskje ønsker litt forandring.

Innetreningene ledes av avgangselever ved idrettsfag på Jåttå VGS. Disse har det som en del av undervisningen sin, og skal bedømmes i faget treningsledelse. Derfor forventer vi gode treninger.

Innendørs vil aktiviteten bli mer variert enn ute. Kanonball, innebandy, basket, klatring er blant aktiviteter man kan risikere å møte på her.

Vi går samlet fra FFOen kl. 1445. Og vi går samlet tilbake kl. 1603. Med mindre noen har gjort andre avtaler. Tilbake på hinnahuset 1610-1615.

Dette prosjektet startet vi 2015/2016. Det er en solid suksess, og noe vi ønsker å fortsette med.

Til treningene husk:

– Innetøy / Innesko

– Drikkeflaske

– Varmt tøy til å gå til hallen med.

– Godt humør

– Leggbeskyttere

Bli medlem!

Lyst til å spille fotball med oss på Hinna? Meld deg inn i dag!

Innmeldingsskjema Mer informasjon

Meld deg på nyhetsbrev

Få med deg siste nytt fra Hinna Fotball ved å abonnere på vårt nyhetsbrev!

Velg liste(r) ↴

Design og utvikling av:

Ensign