Ivar Evensen (20) har signert ny kontrakt med oss i Hinna Fotball

Ivar Evensen har signert ny kontrakt med oss i Hinna Fotball

Både spilleren selv og Thomas Egeli er svært fornøyde med at avtalen er på plass.

Etter å ha fått fjorårets sesong ødelagt av skader og sykdom, var det nok en del spillere og medlemmer av trenerteamet som ble positivt overrasket da Ivar leverte sterke resultater på a-lagets første yo-yo intermittent recovery test 1 (løpstest). Selv er ikke spilleren overrasket.

– Jeg har egentlig alltid hatt god kondisjon, dette er bare starten. Forhåpentligvis kan jeg gjøre det enda bedre på testen i april.


Den høyreiste forsvarsspilleren på 194cm med fortid i Vaulen IL og Stavanger ÌF, har god løpskapasitet, teknikk og pasningsfot. Ivar er tiltenk rolle som venstreback kommende sesong, men kan også spille midtstopper.


Thomas gleder seg til å få se potensialet til Ivar materialisere seg på banen:

«Ivar er en spennende ung spiller med masse uforløst potensiale.»

«Det er sjeldent du ser så høy forsvarsspiller med så god pasningsfot og nærteknikk. Jeg har sett Ivar spille venstreback for Vaulen IL og Stavanger IF i barne- og ungdomsfotballen med bravur, derfor er det en posisjon vi ønsker å dyrke han i.»


Oppkjøringen er i gang

3. januar startet Hinna oppkjøringen med blant annet fysisk testing og bygge fysisk kapasitet inn mot 2022 sesongen. Det fortsettes å skrive kontrakter med spillere, samtidig som det er en del prøvespillere innom for å teste seg. Vi er fortsatt på jakt etter noen konkrete spillere for å ha komplett spillerstall, noe vi håper og tror går i orden i nærmeste fremtid. Vi går et spennende år i vente!

Bli medlem!

Lyst til å spille fotball med oss på Hinna? Meld deg inn i dag!

Innmeldingsskjema Mer informasjon

Meld deg på nyhetsbrev

Få med deg siste nytt fra Hinna Fotball ved å abonnere på vårt nyhetsbrev!

Velg liste(r) ↴

Design og utvikling av:

Ensign