Johannes Hinna vender hjem og er klar for oss i Hinna Fotball

Bekreftet: Nå er Johannes «Joey» Hinna (24) Hinna-spiller igjen.

Vinterens andre signering

Vi har nå fått på plass det vi har ønsket oss denne sesongen – en spiss som kan ta opp konkurransen om posisjonen. 24-åringen blir offisielt Hinna-spiller 1. januar, Joey har signert kontrakt for 2022 etter spillersamtale og hyppig kontakt gjennom vinteren.


Naturlig målskårer

Johannes returnerer til oss etter å ha spilt for Sola FK i perioden 2017-2021. Joey har gått gradene i vår barne- og ungdomsavdeling, før han i 2014 tok steget opp på Hinna A-lag. I perioden 2014-2016 noterte målskåreren seg for 17 mål på 24 kamper. Det store gjennombruddet kom sesongen 2015, da han noterte seg for 14 mål på 13 kamper for Hinna i 4. divisjon.

Johannes er først og fremst en naturlig målskårer, han er alltid rolig i avslutningsøyeblikk. Ved hjelp av sin fysikk, fotballsmarthet og teknikk utgjør målsniken på 187cm alltid en trussel for motstanderen.


Thomas om Johannes:

«En perfekt signering»

«Johannes er en fantastisk spiller og en fantastisk gutt. Han er en perfekt signering fordi han har alt som en Hinna-spiller i denne troppen trenger. Han har tekniske ferdigheter, han har fysiske ferdigheter og han er veldig smart og kan lære alle de taktiske tingene ganske raskt. På toppen av det kommer han til å passe rett inn i garderoben og det miljøet vi ønsker å bygge videre på i Hinna.»

Bli medlem!

Lyst til å spille fotball med oss på Hinna? Meld deg inn i dag!

Innmeldingsskjema Mer informasjon

Meld deg på nyhetsbrev

Få med deg siste nytt fra Hinna Fotball ved å abonnere på vårt nyhetsbrev!

Velg liste(r) ↴

Design og utvikling av:

Ensign