Johannessens hjørne uke 50

Hei igjen !

Nå e me inni det som vel må kallas «fotballens absolutte agurktid», sjøl om det e uge 50.

I hvert fall: Molde blei cupmester. Madla vant «Polturneringå». Og Vålerenga rykkte utroligt nok ner te OBOS ! Den norske fotballsesongen -23 e øve. (Bortsett fra at Bodø Glimt og Molde ennå slenge litt rundt om i Europa, då).

Men me i Hinna e og har vært i gang – ei stond- med planleggingå av sesongen -24. Og der e ganske møje som ska planleggast.

Me går mod ein uhyre spennande sesong. Me ska ver i sama fjerdedivisjonspuljå som bl.a. Vaulen, Vardeneset og FGI ! Eg trenge vel ikkje å sei så mye merr. Men me glede oss adle samen !

Tribunen holde på å ta form. Artigt å fylla med på byggearbeidet, forresten. Det e på ein måde litt sånn «Voksen-Lego»: Kloss for kloss, trinn for trinn, fram mod ferdigstilling i starten av mars. Kunstgraset ska og skiftast, og lyspærene i flomlyset byttas du. Så alt det grunnleggande blir på plass, ifølge «Øversten» i klubben ! Då bler det bare opp te oss å spela gode, offensive og attraktive fotball, sånn at der bler køar i kiosken og møje folk på den nye tribunen.

Lørdagsittemiddagen/kvelden hadde me ein kanonkoselige «støtteapparatsamling» i det «Ojanske», fantastiska hjem på Sandnes, landsbyen litt sør for Stavanger.

Trenar Ojan viste fram skjulte talenter på kjykkenet os serverte oss fantastiske mad og drikka ! Terningkast 6, Ojan ! Takk for kampen, og me komme gjerna igjen !!

Mandagsøktå denne ugå foregjekk på ein fantastiske, og denne gangen «heilgrønne» NSE bane, der 15 spelarar deltog.

Trenaren hadde lovligt forfall. Då han sko på SUS for ei «Quick-fix» i kneet. «Godt med ka som e gjort», skreiv an sjøl i «legebulletengen» te oss andre i støtteapparatet.

To økter igjen før jul ! Me satse på iver, glød, entusiasme, fine bane og snille temperatur.

Erik J (snart i julamodus)

Bli medlem!

Lyst til å spille fotball med oss på Hinna? Meld deg inn i dag!

Innmeldingsskjema Mer informasjon

Meld deg på nyhetsbrev

Få med deg siste nytt fra Hinna Fotball ved å abonnere på vårt nyhetsbrev!

Velg liste(r) ↴

Design og utvikling av:

Ensign