Johannessens hjørne uke 16

Då va Vaulenkampen historie. Ein greie historie- for så vidt. For me vant 3-0 og fekk med oss tri gode poeng på fredagskvelden.

Me va kje aleina ner på NSE banen denne kvelden. Men eg synes at 150 tilkuarar e i onnakant av det, i hvert fall eg, forvente  på et nabooppgjør i fjerde divisjon ! 500 burde talet vært ! Minst !

Eg e litt usikker på kordan me kan klara å få på plass så mange tilskuarar ein fredagskveld. Men : nå har klubben bestemt at kampstart p våre hjemmakampar skav er klokkå 18.00. Då e det muligt å få med seg både «Taco» og «the Voice» før det blir for seint.

Mod Forus og Gausel i fjor gjorde klubben «et stunt» – tog et greb – med grilling og besøg av FFo barn. Det gav resultater ! Då va der både goe stemning og mye folk.

Kanskje e det «Klubben Hinna» som må merr på banen når det gjelde markedsføringsbiten !

Eg e litt usikker, det e derfor eg nevne det. Me e ellers modtagelige for gode råd i så henseande.

Ja, tribunen komme – om ikkje lenge . Men me kan vel ikkje forventa at den i seg sjøl trekke 3-400 ekstra tilskuarar på adle hjemmakampane våre ! Men hvis eg tar feil, så e jo det heilt fantastisk !

På fredag e det Egersundtur og kamp mod Eiger (igjen)!

Det som e sikkert e at der blir det i hvert fall 500 tilskuarar – minst, når lag nr 1 og 2 på taballen mødes. Det e alltid «tøffe tag» i «Hålå» på Eigerøy. Men me ska ver ubeskjedne nok te å gå for ein nye tripoengar.

Rekruttlaget vårt e og  i gang med seriespill i 5.divisjon: 2 seirar på 2 kampar ! Bedre kan det ikkje bli. Neste tirsdag vente Jarl i «nabooppgjør» på Jarlabanen! Spennande !

Vel. «Lykke te te oss mod Eiger»!

Satse på ein «seierskjekke» biltur hjem, sånn at me e «fornødde i hatten», når me e hjemma rondt midnatt !

Ha ei herrlige «Hinna-uga» adle samen !

Erik J

Bli medlem!

Lyst til å spille fotball med oss på Hinna? Meld deg inn i dag!

Innmeldingsskjema Mer informasjon

Meld deg på nyhetsbrev

Få med deg siste nytt fra Hinna Fotball ved å abonnere på vårt nyhetsbrev!

Velg liste(r) ↴

Design og utvikling av:

Ensign