Juni på FFO og AFO

Vi er inne i siste måned før sommerferien. Det skjer en del i juni.

Sommeravslutning! Iår, som ifjor drar vi på Rush trampolinepark med alle FFO og AFO – medlemmene våre. Tirsdag 18/6 eller torsdag 20/6 blir dato for dette. Får avklart dette til onsdag 12/6. Invitasjon/Påmelding i Spond. Da er vi ferdige på Forus/Rush kl. 16.00.

FFO/AFO plass 2024/2025: Man behøver ikke melde seg på for å beholde FFO-plassen. Den løper videre til den sies opp skriftlig.

Nytt for neste skoleår (trådte i kraft andre kvartal 2024) er at det ikke lenger er mulig å gå på FFO/AFO bare 1 dag i uka. Kombinasjon 1 dag AFO og 1 dag FFO er mulig. Dersom noen KUN kan gå en dag pr. uke er dette mulig hvis man ønsker å betale for 2 dager pr. uke.

UNNTAK for barn i 6. og 7. klasse. Der har vi OBOS-akademiet på fredagen. Der er det mulig å gå bare denne dagen. Men det ser ut som mange har meldt seg på ekstra dag i tillegg til denne. Det er bra!

Til 7.klassingene sier vi tusen takk for følget. Det har vært utrolig kjekt ha dere med. Nå blir det ungdomskolen. Dere rykker opp fra OBOS til HinnaAkademiet. Da blir det tilbud om morgentreninger en dag i uka.

Fredag 21/6 er siste skoledag, og da siste ordinære FFO/AFO-dag. Men barn som melder seg på arrangement innen gitte frister, har mulighet til å delta på våre mange sommertilbud. I første omgang uka etter skoleslutt. Uke 26.

Vi har også mange fotballskoler fra 29/7 frem til skolestart. Disse må også meldes på før juli.

Så litt mer info om heldagstilbudene / fotball og aktivitetsskolene.:

I bunn for alle på FFO, ligger den basic FFOpen House. Dette er et veldig rimelig heldagstilbud for aktive FFO-medlemmer. 2 treningsøkter pr. dag. Dette tilbudet er gratis for dem som er påmeldt FFO mer enn 3 dager pr. uke. Men kun dersom man er påmeldt innen gitte frister. (Er man for sene, er det av og til mulig å betale seg inn på vanlig fotballskole, eller Tine Fotballskoler) Ett måltid kl. 11.30-12.15 inkludert. Organiserte treninger 10.00-11.30 og 12.30-14.00

Hinnas Fotballskole er det samme tilbudet som FFOpen House. Men dette er for barn som ikke går på FFO. Koster litt mer.

Tine Fotballskole er nesten likt det og. Men her får man pakken med Tine-sekk, Tine T-skjorte og Tine-sjokomelk til lunchen. Et par ekstra Tine Aktiviteter kommer også i tillegg.

Tine Toppspillerskole er et knepp opp. Tradisjonelt det tilbudet flest velger. Her får man 4 organiserte økter til dagen. Og et ekstra fruktmåltid før siste trening. Alle kan være med her og, uansett ferdighetsnivå. Det krever kanskje litt mer konsentrasjon gjennom dagen. Men man er mye aktivisert. Og får mindre tid til å «kjede seg». En fysisk økt før alle de andre. Og en restitusjon / lekbasert trening etter. Organiserte treninger 08.30-08.15 , 10.00-11.30 , 12.30-14.00 og 14.35-15.15

Dersom det pågår flere tilbud samme dag, vil FFOpen House og Fotballskole / Toppspillerskole trene sammen. Blandes både i den tekniske treninga. Og i spilldelen.

Barnas Sommer er en siste ting, som Hinna Fotball arrangerer sammen med Stavanger Kommune. Dette er en aktivitets og fotballskole som foregår samtidig og sammen med våre øvrige opplegg. Tilbudet er gratis, men det er begrenset antall plasser. Kommunen distribuerer en god del av disse. Så deler Hinna Fotball ut resten. De som er med på fotballskolene vår være med på aktivitetene til barnas sommer. Mellom fotballtreningene. Og barna på Barnas Sommer blir med på fotballtreningene med resten.

For alle tilbudene gjelder førstemann til mølla. Barnas Sommer blir nok først fylt opp. Dersom noen skulle trekke seg åpner vi opp disse plassene igjen. Men ingen garanti for det.

Oppsummering av tilbud man kan melde seg på:

FFOpen House uke 26

Tine Fotballskole og Tine Toppspillerskole uke 26

Barnas Sommer uke 26 (40 gratisplasser)

FFOpen House uke 31 (lenke til påmelding kommer)

Hinnas Fotballskole uke 31 (lenke til påmelding kommer om det blir fullt på Barnas Sommer.)

Barnas Sommer uke 31

FFOpen House uke 32

Tine Fotballskole og Tine Toppspillerskole uke 32

FFOpen House uke 33 – mandag – onsdag (lenke til påmelding kommer)

Toppspillerskole uke 33 (lenke til påmelding kommer)

Bli medlem!

Lyst til å spille fotball med oss på Hinna? Meld deg inn i dag!

Innmeldingsskjema Mer informasjon

Meld deg på nyhetsbrev

Få med deg siste nytt fra Hinna Fotball ved å abonnere på vårt nyhetsbrev!

Velg liste(r) ↴

Design og utvikling av:

Ensign