Klart for turnering i Randaberg Arena

Tidenes vanskeligste kabal er lagt. Søvnløse netter har det blitt. Flere påmeldte har meldt seg av igjen etter at vi har meldt inn antall lag, og kampoppsett er laget. Vi ønsker svært sterkt at ikke Hinna skal ødelegge turneringa for andre, ved å ikke kunne stille lag. Det betyr at noen spillere får lov å spille både 4 og 5 kamper denne gang. Dette gjelder spesielt 3. og 4. klassingene. Her vil dere legge merke til at lagene varierer fra kamp til kamp. Og spillerne får prøve seg på ulike nivåer.

Nå kan det bare gledes!!!

Vennligst meld på i Spond asap.

Meld gjerne tilbake om vi har blingset og invitert til 2 kamper som kolliderer.

«Kampshopping» dette er et utrykk vi har laget til foreldre som velger å melde spillerne «utilgjengelige» til noen kamper. Still på alle kampene dere blir invitert til, med mindre noe helt spesielt forhindrer dere.

Vi har dessverre opplevd tilfeller av avmeldte spillere pga at foreldrene vil sove litt lengre. Eller enda verre, der en melder av barnet fordi dette opphøyes og ikke kan nedverdiges til å hjelpe mindre øvede spillere. Noen ganger har dette hendt at barnet har spilt på for høyt nivå, og årsaken til at laget ikke har klart å henge med i kampene.

Nå tror vi heldigvis ikke dette blir tilfelle denne gang.

Men sykdom kan oppstå, og jeg må nok kalibrere lagene enda litt før lørdag.

Bli medlem!

Lyst til å spille fotball med oss på Hinna? Meld deg inn i dag!

Innmeldingsskjema Mer informasjon

Meld deg på nyhetsbrev

Få med deg siste nytt fra Hinna Fotball ved å abonnere på vårt nyhetsbrev!

Velg liste(r) ↴

Design og utvikling av:

Ensign