Styret har vedtatt bygging av Hinna Arena

Styret har i går vedtatt bygging av klubbens kommende Hinna Arena-prosjekt. Hinna Arena vil bestå en tribune med kapasitet i underkant av 300 sitteplasser, ett styrkerom, utstyrsrom og to permanente 3er baner som hele bydelen vil ha glede av.

Allerede i 2019 la Terje Birkenes frem ideen om Hinna Arena. Med årene har prosjektet modnet, og i går kveld kunne prosjektleder Birkenes sammen med daglig leder Hans Arne Haga og annleggskomiteen legge frem de komplette tegningene og gjennomføringsplanen til styret i Hinna Fotball. Det har blitt mange lange dager og netter for å realisere drømmen om Hinna Arena, og nå skal endelig arbeidet i gang!

Siden 1917 har Hinna Stadion huset Hinna Fotball, gjennom tiden har flere besøkt stadion til ulike fotballopplevelser. Jåttåvågen VGS, Hinna Friidrett, Hinna og Jåtten skole, Hinna Miniputturnering OBOS Cup, Hinna Park Cup og mange flere benytter seg av Hinna Stadion i løpet av et år.

Hinna Arena står i stil med klubbhuset og vil gjøre arenaen komplett. Det blir attraktivt for spillere, ansatte, sponsorer og tilskuere å være på stadion. Målet er at den nye arenaen skal være rammen for mange store opplevelser for hele bydelen i årene fremover.

De permanente 3er banene ved siden av tribunen og treningsrommet gjør det mulig å få samlet de yngste lagene til klubbhuset, og gi alle i klubben en bedre tilhørighet til klubbhuset enn i dag.

Navnerettigheter

Klubben er på jakt etter store og små sponsorer som ønsker å være med på realiseringen av Hinna Arena. Dersom din bedrift ønsker å markedsføre seg gjennom navnerettighetene på arenaen er det bare å ta kontakt med marked- og kommunikasjonsansvarlig Thomas Egeli.LES MER OM HINNA ARENA

Bli medlem!

Lyst til å spille fotball med oss på Hinna? Meld deg inn i dag!

Innmeldingsskjema Mer informasjon

Meld deg på nyhetsbrev

Få med deg siste nytt fra Hinna Fotball ved å abonnere på vårt nyhetsbrev!

Velg liste(r) ↴

Design og utvikling av:

Ensign