Klubbhus – Leie av lokale

Klubbhus – Leie av lokale

Det nye klubbhuset

Hinna Fotball leier ut klubblokalene til selskapsaktiviteter for voksne. Lokalene er godt egnet til både dåp, konfirmasjon og bryllup.

Lokalene kan leies ut i to størrelser, med og uten skillevegg i lokalet


Hele Jåtun-salen: Maks 100 personer (fredag – søndag). 

Jåtun-salen hoveddel:  Maks 50 personer (fredag – søndag)

Jåtun-salen tilleggsdel (uten tilgang til kjøkken):  Maks 50 personer (alle dager) 

Klubbhuset har velutstyrt storkjøkken med kjølelager og dekketøy til 100 personer.

Lokalet har meget bra AV-utstyr. Lydanlegget er solid og f.eks kan en DJ eller trubadur enkelt koble utstyret sitt til vårt anlegg, det skal være mer enn godt nok trøkk, men om ønskelig kan det kobles til en ekstra sub på forespørsel. Vi har projektor i tilleggsdelen, så for å få tilgang til projektor må en leie hele lokalet.

Priser for leie: Ikke medlemmedlem
Jåtunsalen halv helg fredag 16:30 – lørdag 11:0060004000
Jåtunsalen halv helg lørdag 12:00 – søndag 11:0080005000
Jåtunsalen hel helg fredag 16:30 – søndag 11:00120008000
Jåtunsalen søndag 12:00 – 23:0040002000
Jåtunsalen tillegggsdel  mandag – torsdag 16.00 – 21.00 (Uten kjøkken, med AV-utstyr)2000500
Stort møterom (maks 20 personer) alle dager 16.00 – 21.002000500

Catering \ Servering \ Levering

Delikatessen By Foodfighters | Sandnes | Langgata 1B

Vår samarbeidspartner Delikatessen By Foodfighters kjenner lokalet og kan gjøre det meste, fra levering av take away, til full cateringtjeneste. Spesielt populært for våre kunder er Delikatessens nydelige Tapas meny. Legg inn en forespørsel på https://www.foodfighters.no/catering eller send e-post til hinna@foodfighters.no for ett uforpliktende tilbud. Oppgi rabattkode «heiahinna» for 5% rabatt!

HER ER UTLEIEKALENDER. TRYKK INN PÅ DATO FOR Å SJEKKE TIDSPUNKT.

https://calendar.google.com/calendar/embed?src=kmlua8vricuvc50inq0hfl46r4%40group.calendar.google.com&ctz=Europe%2FOslo

NB! Er det opptatt med grønn skrift i helgene, er det A-lagskamper, og fullt mulig å leie lokalet.

REGLEMENT FOR LEIE AV LOKALER I HINNA FOTBALL KLUBBHUS

1. Leietaker er ansvarlig for ro og orden i henhold til politivedtekter for Stavanger Kommune. Vinduer og dører må holdes lukket samt unngå støy utenfor i forbindelse med røykepauser og avslutning av arrangementet. Arrangementer skal være avsluttet senest kl. 02.00

2. Utleier og leietaker skal skrive leieavtale på eget skjema. Betalingen gjøres med Vipps – søk opp Hinna Fotball \ 103848, velg «leie» i menyen og tast inn avtalt beløp. Faktura kan sendes på forespørsel, 49,- i fakturagebyr tilkommer.

Leiekontrakt sendes til marked@hinnafk.no

3. Utvask (vask av gulv og toalett) er inkludert i prisen, men leietaker forplikter seg til følgende:

Ved leie fredag eller lørdag, skal leietaker klargjøre lokalene for utvask i henhold til punkter under, senest kl. 11.00 påfølgende dag.  Ved leie søndag – torsdag skal leietaker klargjøre lokalene for utvask i henhold til punkter under, senest 23:00.

  • All medbrakt mat/drikkevarer, pynt og søppel skal ryddes og fjernes fra Klubbhuset. Nøkkelchip til søppel containere finnes i skuff på kjøkkenet. 
  • Kjøkken skal være grundig rengjort, og alt av dekketøy skal være satt tilbake i skuffer/skap.
  • Bord, stoler og øvrig inventar skal settes tilbake slik det stod da man ankom lokalet, og gulvene skal være feid og klar for utvask. Bordene vaskes over og stolene settes opp.
  •  Ved flytting av bord, må det flyttes av to personer som holder bordene på langsiden og ikke kortsiden.
  • Se over utsiden av huset (tribunesiden og inngangsparti) og sørge for at det ser ryddig ut.
  • Evt. knust servise / skader skal meddeles utleier skriftlig påfølgende dag. 

Dersom ovenstående punkter ikke blir overholdt, holdes leietaker økonomisk ansvarlig for de merkostnader utleier påføres.

Leietaker påregne aktivitet i andre deler av huset før klokken 19.00.

4. Når lokalene forlates må leietaker forsikre seg om at alle vinduer og dører er forsvarlig låst.

5. Leietaker er økonomisk ansvarlig for skader på lokaler og utstyr som voldes i tidsrommet leietaker benytter lokalene. Leietaker skal straks melde eventuell skade til utleier.

6. Leietaker skal være minst 30 år, og har ansvar for henting og disponering av nøkkelbrikke etter avtale med utleier. Ved tap av utlevert nøkkel stilles leietaker økonomisk ansvarlig for eventuelt bytte av lås i anlegg eller deler av dette. 

7. All bruk av rusmidler er forbudt med følgende unntak: Ved lukkede private selskaper (for eksempel bryllup, bursdagsselskap) kan det nytes alkohol, forutsatt at deltakerne selv har med seg drikkevarer. I slike tilfeller er det ikke tillatt å selge alkohol.  Private, samt lag eller organisasjoner som ønsker å servere eller selge alkohol, må søke om, og få innvilget, ambulerende skjenkebevilling. Slik søknad sendes til Stavanger kommune på eget skjema som fås ved henvendelse til kommunen.  Det er ikke tillatt for personer under 18 år å drikke alkohol på huset.

8. Dersom leietaker skal benytte Klubbens audiovisuelle utstyr, skal dette avtales på forhånd. Leietaker er ansvarlig for utstyret, og for at det brukes slik det er ment å brukes. Ved feil / uansvarlig bruk, stilles leietaker økonomisk ansvarlig for utstyr som blir ødelagt.

9. Utleier er uten ansvar for eiendeler som leietakerne mister.

10. Røyking er ikke tillatt inne.

11. Leietaker plikter å gjøre seg kjent med husets rømningsveier, og til enhver tid vite hvor mange som er tilstede. Maksimum tillatt antall personer er 120

12. Overlevering av nøkler før helgeleie skjer torsdag mellom 12 – 16, etter avtale med utleier. Gjennomgang av lokalet gjøres også da.

13. Medlemmer i Hinna Fotball kan leie klubbhuset til reduserte priser til egne, private arrangementer. Medlemspris gjelder ikke ved leie der medlemmer er «mellommann» eller til bedrifter.

14. Overnatting er ikke tillatt.

*Dager med påfølgende rød dag, kan det forekomme ekstra kostnader. Ta kontakt for informasjon. 

Bli medlem!

Lyst til å spille fotball med oss på Hinna? Meld deg inn i dag!

Innmeldingsskjema Mer informasjon

Meld deg på nyhetsbrev

Få med deg siste nytt fra Hinna Fotball ved å abonnere på vårt nyhetsbrev!

Velg liste(r) ↴

Design og utvikling av:

Ensign