Lars M. Billington (26) og Adrian Bjerga (20) har signert ny kontrakt med oss i Hinna Fotball

Lars M. Billington (26) og Adrian Bjerga (20) har signert ny kontrakt med oss i Hinna Fotball

Lars Moe Billington

Keeperen kommer opprinnelig fra Sportsforeningen Grei, hvor han spilte frem til 2013/2014. Da han var 19år meldte han overgang til Strømmen Idrettsforening hvor han startet sin senior karriere, hvor han står bokført med 3 kamper for Strømme 2 i 3. divisjon. I 2016 gikk turen videre til Gjelleråsen Idrettsforening hvor han noterte seg for 29 kamper, der 28 av de var i 4. divisjon og 1 kamp i Norsk Tipping-ligaen.

Sommeren 2018 flyttet Lars til Stavanger og signerte for oss i Hinna Fotball. Han etablerte seg fort som klubbens førstekeeper, og har siden overgangen voktet buret 42 ganger.

Thomas om Lars:

Thomas om Mads:
«Lars er en stor og verbal keeper som høres godt på banen, han har en fantastisk pasningsfot noe som kommer godt med når vi skal bearbeide og spille oss ut bakfra. Man merket fort at Lars er på trening, da han er flink til å pushe spillerne rundt seg til å yte det lille ekstra, samtidig er han en spiller som sprer godt med energi rundt seg i garderoben før og etter trening. Lars har siden han kom til Hinna blitt en viktig spiller både på og utenfor banen, at han er en streng botsjef gjør at det også bygges gode holdninger av banen. Konkurransen om å være førstekeeper når sesongen sparkes i gang har aldri vært tøffere i Hinna, noe som gjør at de pusher hverandre hver enste trening og kamp.«

– Miljøet Arne Martin, Daniel G, Lars og Mads sammen med hærfører Erik H. Johannessen (keepertrener og Erik Målmann) har skapt nede på Hinna er helt unikt. Måten de utfordrer hverandre til å bli bedre, samtidig som de hjelper og støtter opp om hverandre mangle motstykke. Det kan umulig tenkes at det finnes en annen klubb som har så mange gode keepere på et og samme lag. Tanken på å måtte benke én og utelate 2 fra troppen ville vært galskap i alle andre klubber, dette er spillere som hadde gått inn å forsterket samtlige lag i divisjonen. Vi er så privilegerte at vi har alle 4, noe som legger listen skyhøyt for medspillerne.


Adrian Gausel Bjerga

Adrian er et eget produkt fra barne- og ungdomsavdelingen i Hinna Fotball, hvor han har gått gradene opp til Hinna rekrutt i 2018. Han står bokført med 18 kamper og 8 mål for rekrutt-laget, før han i år endelig har tatt steget opp på Hinna A-lag. Etter å ha deltatt på 16/16 treninger i januar, samt en topp 10 plassering belønnes kantspilleren og sønn av tidligere Hinna trener Richard G. Bjerga med kontrakt for 2022 sesongen med Hinna Fotball.

Thomas om Adrian:

«Adrian er en hurtig kantspiller som er flink til å true bakrom, han har vist god utvikling som spiller de siste ukene og viser at han forstår hva vi prøver på. Adrian er ung og kan fortsatt bli bedre på avgjørende avleveringer og skudd. Han har vist at han er læringsvillig slik at vi regner med det er på plass til alvoret sparkes i gang. I tillegg er Adrian en spiller som sprer mye glede og energi rundt seg i garderoben, noe en kan merke på økt latter og at spillere gjerne sitter igjen 30-60 min i garderoben etter trening.»

Troppen begynner å nærme seg komplett

Vi gleder oss veldig over kvaliteten, harmonien og dynamikken gruppen om dagen, vi er et langt steg på vei mot der vi ønsker å være. Nå jakter vi bare den velkjente prikken over i’en.

Bli medlem!

Lyst til å spille fotball med oss på Hinna? Meld deg inn i dag!

Innmeldingsskjema Mer informasjon

Meld deg på nyhetsbrev

Få med deg siste nytt fra Hinna Fotball ved å abonnere på vårt nyhetsbrev!

Velg liste(r) ↴

Design og utvikling av:

Ensign