Madla 6-2 Hinna: Thomas Egeli sin reaksjon.

Madla 6-2 Hinna: Thomas Egeli sin reaksjon

Thomas Egeli synes Hinna var skyldige i “massive feil” etter lørdagens 6-2 tap mot Madla.

Først og frem må vi gratulere Madla og gi de masser av honør, ettersom de spilte en veldig god kamp. Det blir hockey resultat ettersom Madla spilte veldig bra, på samme tid som vi spilte ekstra dårlig. Jeg som trener sender spillerne ut til kamp med tunge bein, noe som åpenbart ikke hjelper. Samtidig kan vi stoppe å prøve å presse høyt mye tidligere når vi ikke mestrer det mot 3-5-2 som de spiller. I går hadde så godt som alle en massiv feil rundt målene, men den største feilen er hvordan vi responderer når vi får mål imot. Vi ønsker åpenbart å spille med risiko når vi angriper, men vi må bli flinkere til å kontrollere og minimere risikoen. Hver gang vi mister ballen, uansett når og hvor det var, ble det en massiv kontringsmulighet og en direkte målsjanse.

Madla var hurtigere I omstillingen enn oss, i duellene var de mer konsekvente enn oss, noe som skapte problemer for oss. Vi ligger under 3-1 til pause, og du tenker at her har vi noe å gå på. Dersom vi stopper å gjøre under snittet og dårlige valg og handlinger, samtidig som vi skårer et mål så kan det bli en bedre opplevelse.

Vi starter de første 15 minuttene av 2. omgang langt bedre, det høye presset sitter bedre, samtidig stanger Simen Melhus inn 3-2 i det 60min, etter et fantastisk innlegg av Lukas Pettersen. Rett etterpå brenner vi alene med keeper, etter det begynner vi å gjøre lignende feil som i første omgang og én Madla-spiller klarer gjentatte ganger å passere 3 av våre.

Jeg synes kampen i går var en 50 prosent kamp, vi slår ikke pasninger skikkelig, i bruker alt for mange berøringer med ball, og skaper haugevis av 100% sjanser til motstanderen. Vi slipper inn 6 mål og skårer 2 flotte mål selv, slik at det blir et merkelig resultat, men vi må akseptere at det er mye å jobbe med. De gode nyhetene er flere spillere fikk sine første minutter for året, samtidig at ingen ble skadet. Aleksander Gundersen og Simen Melhus skåret hvert sitt mål og fikk sine første minutter i år. Berge Ohm, Daniel Gjesteland, Fredrik Tangen og Johannes Hinna fikk også sine første minutter i år.

Madla – Hinna 6-2

Avspark kl. 16:00

Lagoppstilling Hinna 1. omgang: Daniel Gjesteland, Fredrik Tangen, Felix Lillehammer, Sander Bergset, Ivar Evensen, Daniel Torp Holt (k), Aleksander Gundersen, Andreas Eiane, Sebastian Osmo, Bato Zenunovic, Pacifique Nahimana.

Benk: Mads Aasbø, Lukas Pettersen, Henrik Skartveit, Bjørnar Ulfeng, Bastian Eikeland, Berge Ohm, Simen Melhus og Johannes Hinna.

Lagoppstilling Hinna 2. omgang: Daniel Gjesteland, Lukas Pettersen, Felix Lillehammer, Henrik Skartveit, Bjørnar Ulfeng, Daniel Torp Holt, Fredrik Tangen, Bastian Eikeland, Berge Ohm, Simen Melhus (k), Bato Zenunovic / Johannes Hinna (65min).

Neste treningskamp

Allerede fredag 18. februar spilles neste treningskamp for Hinna, borte mot Vardeneset. Kampstart kl 18:00.