Mads Aasbø (20) har signert ny kontrakt med oss i Hinna Fotball

Mads Aasbø (20) har signert ny kontrakt med oss i Hinna Fotball

Både Hinna-gutten selv og Thomas Egeli er svært fornøyde med at avtalen er på plass.

Keeperen kom fra barne- og ungdomsavdelingen i Forus og Gausel til Hinna i 2018. I Hinna startet han på G19 laget, før han i 2019 tok steget opp til A-laget hvor han fikk a-lags debuten i 4. div borte mot Midtbygdens i 2-3 seieren vinteren 2019.

Mads har tatt steg gjennom hele det siste året, og viste i starten av oppkjøringen at han har tatt et markant steg opp i løpet av vinterpausen. Han har for alvor plukket opp hansken og meldt seg på i diskusjonen om å vokte Hinnas bur sesongen 2022.


Thomas om Mads:

«Mads er fantastisk person og fotballspiller, han kom tilbake til Stavanger oppkjøringen 2021 etter å ha vært utenbys en kort periode. Man merket fort at Mads er profesjonell og dediker fotballspiller. Personlig er han en fantastisk gutt, som hele tiden søker råd og tips til hvordan han kan bli bedre, samtidig er det få som er like dedikerte. Titt og ofte tar han en ekstra økt med jr/rekrutt for å bli en enda bedre keeper. Vi håper og tror vi kan hjelpe Mads med å fortsetter å ta steg i år, for det er utvilsomt at det er en keeper med masser av potensiale.»

Revansje i 1. kvalifiseringsrunde NM menn

I 1. kvalifiseringsrunde til NM møter vi Åkra borte. I serieåpningen 2021 delte vi poengene med Åkra etter en dramatisk avslutning på kampen som endte 1-1. Etter mål av Andreas Eiane i det 38. min så det lenge ut som vi skulle åpne med 3 poeng, men etter scoring fra Jan Inge Haringstad i 92. min etter et langt innkast endte kampen med poengdeling. Nå får vi endelig sjansen til å revansjere oss!

Bli medlem!

Lyst til å spille fotball med oss på Hinna? Meld deg inn i dag!

Innmeldingsskjema Mer informasjon

Meld deg på nyhetsbrev

Få med deg siste nytt fra Hinna Fotball ved å abonnere på vårt nyhetsbrev!

Velg liste(r) ↴

Design og utvikling av:

Ensign