Mars

Første vårmåneden? Det har iallefall vært litt vårlig i været etpar dager.

Vi har gjennomført en februar som definitivt var vinter. Både mtp snøvær og vinterferie. Vi arrangerte som vanlig fotballskole/heldagstilbud i vinterferien.

  • Nå i mars vil vi avslutte innetreningene på Jåttå VGS. Onsdag 13/6 blir siste innendørsonsdag i denne omgang. Vi Flytter inn igjen til høsten, etter høstferien.
  • Styret og Sportslig leder har foreslått og vedtatt noen endringer for FFO.
  • Fra og med nå er det ikke lenger mulig å melde seg opp for 1 dag på FFO/AFO. Man må altså velge 2-5 dager. For dem som kun går 1 dag i uka, kan man fortsette med det fram til skoleferien. Men det går da ikke an å redusere plass til 20% lengre.
  • ObosAkademiet på fredagene vil være mulig for 6./7.klassingene å melde seg på separat. Selv om de ikke går minst 40 på FFO. Dette er unnaket.
  • Tirsdager og onsdager vil vi snu litt på rekkefølgen på FFO. Dette 2 blir de store kampdagene i barnefotballen. Alle lagene våre skal forsøke å gjennomføre alle hjemmekampene tirsdag eller onsdag. Da får vi skapt litt bedre stemning og turneringsfølelse på Hinna.
  • Disse 2 dagene vil vi servere mat kl. 15.45. På den måten sparer vi foreldre for en del stress. Kjappe seg hjem fra jobb, hente unger, lage middag, forte seg på kamp. Nå kan barna bare bli igjen på Hinna. Passe mette og klare til kamp.
  • Etter påske slipper vi til nye 2. klassinger. Det gleder vi oss til. Vi har fortsatt en del ledige plasser, så det skal bli bra.

Bli medlem!

Lyst til å spille fotball med oss på Hinna? Meld deg inn i dag!

Innmeldingsskjema Mer informasjon

Meld deg på nyhetsbrev

Få med deg siste nytt fra Hinna Fotball ved å abonnere på vårt nyhetsbrev!

Velg liste(r) ↴

Design og utvikling av:

Ensign