Mikal Mæle (31) og Simen Melhus (31) har signert ny kontrakt med oss i Hinna Fotball

Kaptein Mikal Mæle og visekaptein Simen Melhus har signert ny kontrakt med oss i Hinna Fotball

Kapteinsteamet har signert kontrakt for 2022.

Vi fortsetter å sikre seg nye kontrakter for lagets viktigste spillere i vinter, i dag kan vi offentliggjøre at kapteinsteamet har signert på ny kontrakt for 2022-sesongen.


Mikal Mæle

Mikal har vært 6 år i Hinna, etter at han kom fra Stavanger IF. Spilleren med fortid i Viking FK ligger foreløpig på 36. plass i Hinna sin adelskalender med 177 kamper for de røde, og har gjort 54 mål. Han var med på å vinne 4. divisjon i 2015 og 2019, under henholdsvis Jørn Øvrebø og Richard Bjerga sin ledelse. Mikal har siden overgangen i 2015 rukket å bemerke seg både på og utenfor banen i Hinna, noe sesongen 2019 bekrefter med 20 mål og 10 gule kort på 30 kamper.

Mikal er en naturlig leder som på hver eneste trening setter høye krav til seg selv og medspillere, noe som har resultert i at han er kaptein i Hinna Fotball.

Thomas om Mikal:

«Hans mentalitet er skapt for å vinne ting»

Mikal går mot å nå 200 kamper for Hinna i 2022, noe bare 27 andre spillere har klart før han.


Simen Melhus

Simen Melhus kom til oss fra Ganddal i vår i et håp om å finne tilbake fotball- formen og gleden. Han var tidlig ute med å sikte seg inn på 2022-sesongen som den sesongen han skulle bidra. Omtrent like fort som han fant sin plass i garderoben (2,5min), fant han også tilbake til fotballformen i løpet av høsten. Simen noterte seg med 5 mål på 10 kamper i 2021, og vi har mer i vente. Spilleren med fortid i Bryne, Viking, Stavanger IF, FK Tønsberg, Randaberg, Ålgård, Sola, Førde, Brodd, Ganddal og aldersbestemte landslag har virkelig latt medspillere dra nytte av kunnskapen hans.

Thomas om Simen:

«Hans kunnskap og forståelse av spillet er unik»

Simen er en lærer på feltet, hvor han på hver eneste trening hjelper medspillerne sine taktisk med sin erfaring og kunnskap om spillet. Han fullførte i vinter grasrottrenerkursene og i 2022 skal også yngre spillere i Hinna få dra nytte av kunnskapen og erfaringene hans.


Thomas gleder seg veldig over signeringen av kapteinsteamet:

«Mikal og Simen er essensielle i alt vi ønsker å oppnå kommende sesong. Vi trenger spillere som dem, og spesielt de, i klubben på lang sikt fordi egenskapene, tankegangen, holdningene deres setter standard for resten. Det er derfor det er så viktig at vi har disse spillerne i troppen og på banen. Mikal og Simen er ikke gamle, de kan fortsatt utvikle seg og vi ønsker å hjelpe de med det».


Fortsetter kontraktvinteren

Vi startet vinteren med å signere Pacifique Nahimana fra Varhaug IL. Siden den gang har det meste handlet om å fornye kontrakter med eksisterende spillere. Det vil bli annonsert nye kontrakter i kommende dager. I tillegg er det forventet at det kommer noen nye spillere inn for å forsterke laget i løpet av vinteren.

Bli medlem!

Lyst til å spille fotball med oss på Hinna? Meld deg inn i dag!

Innmeldingsskjema Mer informasjon

Meld deg på nyhetsbrev

Få med deg siste nytt fra Hinna Fotball ved å abonnere på vårt nyhetsbrev!

Velg liste(r) ↴

Design og utvikling av:

Ensign