Nichlas Thulin Kamfjord (21) er klar for oss i Hinna Fotball

Bekreftet: Nå er Nichlas Thulin Kamfjord (21) Hinna-spiller igjen.

Vinterens fjerde signering

Som tidligere nevnt har vi vært på jakt etter noen konkrete spillere, Nichlas er en av de vi har ønsket å få på plass i Hinna Fotball. Han signert i går kveld kontrakt for 2022 sesongen, 21-åringen kan bekle alle de offensive rollene. For de som kjenner igjen navnet så er han nevø av Kjetil Thulin. Som har trent G2005 og nå er med på G2008 og G2010 der søskenbarna Fredrik (16 -nå Viking), Kristoffer (13) og Sarah (11) er med.


Press-spiller

Nichlas har gått gradene i Sandnes Ulf sin ungdomsavdeling, hvor han spilte frem til og med 2016. I 2017 meldte han overgang til Hinna Fotball hvor han fortsatte utviklingen som juniorspiller. I 2018 begynte han senior karrieren sin i Bogafjell, hvor han noterte seg for 17 mål på 30 kamper.

Nichlas har de siste ukene trent med oss, hvor han har glidd flott inn i spillergruppen og imponerte med sin intense og direkte spillestil når det endelig åpnet for kontakt-trening igjen. Han har styrken sin 1v1 offensivt og defensivt, og spillestil og mentalitet som passer perfekt for måten vi ønsker å spille på.


Går glipp av de to første serierundene

Nichlas spiller til daglig college-fotball for Herkimer County Community College i New York. Han har siste trening med Hinna i kveld (mandag) før han reiser over Atlanterhavet til USA, før han returnerer i mai. Det betyr at kantspilleren mister de to første seriekampene for oss, men skal etter planen være klar til tredje serierunde borte mot Hundvåg.

Thomas om Nichlas:

«Nichlas har imponert på trening både på fysisk test og under gårsdagens spill-økt. Ok, vi må gjerne vente, men noen ganger må du vente på noe godt. Jeg har ikke noe problem med det, selv om vi selvfølgelig skulle ønske vi kunne hatt Nichalas med oss hele oppkjøringen. Han får god gjennomkjøring i USA, slik at han er klar i mai»

Oppkjøringen er i gang

3. januar startet Hinna oppkjøringen med blant annet fysisk testing og bygge fysisk kapasitet inn mot 2022 sesongen. Det fortsettes å skrive kontrakter med spillere, samtidig som det er en del prøvespillere innom for å teste seg. Det er fortsatt noen konkrete spillere vi ønsker for å ha komplett spillerstall, noe vi håper og tror går i orden i nærmeste fremtid.

Bli medlem!

Lyst til å spille fotball med oss på Hinna? Meld deg inn i dag!

Innmeldingsskjema Mer informasjon

Meld deg på nyhetsbrev

Få med deg siste nytt fra Hinna Fotball ved å abonnere på vårt nyhetsbrev!

Velg liste(r) ↴

Design og utvikling av:

Ensign