Niklas Juliussen (28) er klar for oss i Hinna Fotball

Bekreftet: Nå er Niklas Juliussen (28) Hinna-spiller.

Vinterens tredje signering

En ny brikke er på plass for kommende sesong, Niklas har signert kontrakt for 2022 sesongen. 28-åringen som er tiltenk en rolle som sentral midtbane er endeling på plass.


Naturlig tilstedeværelse

Niklas er utdannet fysioterapeut fra HiOA (2015), og jobber idrettslag på bredde og toppnivå. Siden 2021 har Niklas jobbet som fysisk trener og fysioterapeut for Viking Fotball akademi.

Etter Niklas kom til oss 3. januar har han vært et flott tilskudd i spillerstallen og på feltet. Midtbanespilleren med god venstrefot og bra blikk for spillet har vist at det fortsatt bor mye fotball i han. Siden 2017 har han spilt i lavere divisjoner for Ullern, men har tidligere spilt 3. divisjon for Oldenborg (10 kamper i 2014) og Røa (20 kamper i 2016).


Selv gleder Niklas seg til fortsettelsen i Hinna Fotball

– Veldig gøy å trene seriøst igjen

«Jeg har stortrivdes med å spille fotball aktivt igjen, og det har vært en veldig kjekk gruppe å komme inn i. Jeg er vel den spilleren på laget med høyest forbedringspotensial etter første fysiske test.» – Sier Niklas med et smil rundt munnen.

Thomas Egeli gleder seg over å få Niklas med på laget

«Niklas passer perfekt inn i spillergruppen vår samtidig ønsket vi å forsterke oss på midtbanen, noe vi tror Niklas med en skikkelig oppkjøring kan være med å gjør. Etter å ha vært med i 2 uker er det tydelig at det fortsatt bor masse fotball i Niklas. Han lider litt av at han ikke har fått trent skikkelig den siste perioden, men det bor så mye fotball i gutten at han allerede nå tilføyer spillergruppen rutine og klokskap.»

Vi gleder oss skikkelig til å få Niklas i gang, slik at han kan få vist seg fram for publikummet på Hinna i 2022.


Oppkjøringen er i gang

3. januar startet Hinna oppkjøringen med blant annet fysisk testing og bygge fysisk kapasitet inn mot 2022 sesongen. Det fortsettes å skrive kontrakter med spillere, samtidig som det er en del prøvespillere innom for å teste seg. Vi er fortsatt på jakt etter noen konkrete spillere for å ha komplett spillerstall, noe vi håper og tror går i orden i nærmeste fremtid. Vi går et spennende år i vente!

Bli medlem!

Lyst til å spille fotball med oss på Hinna? Meld deg inn i dag!

Innmeldingsskjema Mer informasjon

Meld deg på nyhetsbrev

Få med deg siste nytt fra Hinna Fotball ved å abonnere på vårt nyhetsbrev!

Velg liste(r) ↴

Design og utvikling av:

Ensign