NSE Gruppen AS og Hinna Fotball forlenger samarbeidet

NSE Gruppen AS og Hinna Fotball forlenger samarbeidet

NSE Gruppen er et velkjent selskap med lang og god erfaring innen industri, stillas, bygg & anlegg. Selskapet består av tre driftsselskaper:

NSE Industrier som leverer tverrfaglige tjenester og løsninger innen overflatebehandling, industriell rengjøring og stillas, og er en naturlig samarbeidspartner og rådgiver for kunder on- og offshore.

NSE Bygg leverer tjenester innen tømmer og stillas til entreprenører, offentlig sektor og nybygg.

NSE Bolig driver eiendomsutvikling og bygger boliger på Nord-Jæren, hovedsakelig i Stavanger, Sandnes, Sola og Randaberg. 

Samarbeidet mellom de tre selskapene på tvers av forretningsområder genererer synergier som kommer alle deres kunder til gode.

Daglig leder i NSE Gruppen – Helge Olsen om avtale forlengelsen:

«Vi har vært med en god stund hos Hinna Fotball nå, og ønsker selvfølgelig å være med videre. Vi støtter mye idrett og synes det er kjekt å se hvor mye glede og opplevelser i idretten skaper for barn og unge.»

NSE vil fortsette og være synlig på Hinna Stadion med skilt på NSE Banen og WintershallDEA Banen. Samt bære navnet til banen med løpebane rundt.

Marked- og kommunikasjonsansvarlig i Hinna Fotball – Thomas Egeli om avtale forlengelsen:

«I Hinna har vi stort fokus på å beholde våre samarbeidspartnere, og jeg blir enormt glad hver gang de ser verdien i å fortsatt være med. Jeg har selv vokst opp med å spille fotball med drakt prydet av NSE logoen, så det er et selskap jeg forbinder med idrett og glede. Vi gjør mye riktig i Hinna, vi ønsker å skape merverdi for samarbeidspartnerne våre. Jeg gleder meg til å kanalisere flere kunder i deres retning.»

NSE Gruppen kan du besøke ved å følge denne linken, og glem ikke å like deres Facebook side med å trykke her.

#ViErHinna #NSEGRUPPEN

Bli medlem!

Lyst til å spille fotball med oss på Hinna? Meld deg inn i dag!

Innmeldingsskjema Mer informasjon

Meld deg på nyhetsbrev

Få med deg siste nytt fra Hinna Fotball ved å abonnere på vårt nyhetsbrev!

Velg liste(r) ↴

Design og utvikling av:

Ensign