Ny Herre A-lagstrener

Ojan Bijan er ny A-lagstrener for herrelaget!

Ojan har 6 års erfaring som hovedtrener for andredivisjonslaget Egersund, nå har han en assistent rolle for Sandnes Ulf sitt rekrutt lag som han vil kombinere med hovedtrenerjobben i Hinna. Avtalen gjelder ut året. I det daglige er Ojan fulltidsansatt i Den Gule banken.

Dette er en fantastisk signering for Hinna Fotball. At en så merittert trener som Ojan Bijan vil komme til Hinna er selvfølgelig smigrende, og en anerkjennelse til arbeidet som er gjort i klubben. Dette har vi tro på vil gi en enorm energi inn i spillergruppen som skal sørge for at A-lag herrer tar mange poeng i høst, sier daglig leder Hans Arne Haga

Ojan starter umiddelbart og vil lede sin første trening allerede på søndag! Vi er utrolige glade for å ha Ojan med på laget!! Vi er også veldig takknemlige ovenfor Sandnes Ulf som har lagt forholdene til rette for at dette skal la seg gjøre!

Hinna har veldig gode rammer og forutsetninger for å ta steg og tilhører ikke den tabellplasseringen de nå befinner seg i. Det er mange gode og rutinerte spillere, unge og lovende spillere og et meget imponerende støtteapparat rundt laget som jeg gleder meg til å bli en del av.

Da jeg ble kontaktet med prosjektforslaget syns jeg det virket veldig spennende og ser ingen grunn for at vi ikke skal lykkes med den kortsiktige målsetningen med å klatre på tabellen. Passelige treningstider og et spennende kortsiktig prosjekt, passet godt nå.

Det passet også godt ift min rolle i Sandnes, som forøvrig var positive til dette ekstra engasjementet jeg nå påtar meg.

Jeg har en datter som også spiller for Hinna, så det føltes ekstra riktig å være med og bidra i klubben ut året. Jeg gleder meg til å ta fatt i arbeidsoppgavene hvor fokus blir å bygge på det gode arbeidet som Thomas har gjort og samtidig skape en enhet som blir et helvette å møte i hver eneste kamp. sier Ojan Bijan.

A-lag herrer spiller neste kamp borte mot Nord fredag 25. august

Bli medlem!

Lyst til å spille fotball med oss på Hinna? Meld deg inn i dag!

Innmeldingsskjema Mer informasjon

Meld deg på nyhetsbrev

Få med deg siste nytt fra Hinna Fotball ved å abonnere på vårt nyhetsbrev!

Velg liste(r) ↴

Design og utvikling av:

Ensign