Ny marked- og kommunikasjonsansvarlig

Vi har gleden av å presentere Thomas Egeli som ny marked og kommunikasjonsansvarlig i Hinna Fotball fra og med 1. mars, Thomas tar dermed over arbeidet etter Rasmus Martinsen. De fleste i Hinna Fotball kjenner gjerne allerede Thomas som begynte som A-lagstrener og trenerutvikler våren 2021, i tillegg til å bidra på FFO fra januar 2022.

De observante registrer gjerne at tittelen på stillingen er endret fra salg og markedsansvarlig, og at vi tatt inn kommunikasjon, da klubben ønsker å sette fokus på å løfte vår synlighet utad, både på nettside og i sosiale medier.

I tillegg til at Thomas er en meget dyktig trener, har han lang erfaring med salg, bl.a som salgsjef i Gjensidige og account manager i Canon hvor han fikk svært gode resultater. Vi er svært fornøyde med at Thomas har takket ja til stillingen og vi gleder oss til at Thomas skal videreutvikle vårt flotte sponsornettverk på nesten 50 bedrifter!

«Jeg gleder meg veldig til å ta en større del i den positive utviklingen som allerede er i klubben! Ønsker din bedrift å høre mer om hva vi kan tilby i en av Stavangers største breddeklubber sitt sponsornettverk, ta kontakt med meg på 40721291 // thomas@hinnafk.no» kommenterer den ferske marked og kommunikasjonsansvarlige!

Bli medlem!

Lyst til å spille fotball med oss på Hinna? Meld deg inn i dag!

Innmeldingsskjema Mer informasjon

Meld deg på nyhetsbrev

Få med deg siste nytt fra Hinna Fotball ved å abonnere på vårt nyhetsbrev!

Velg liste(r) ↴

Design og utvikling av:

Ensign