Utstyrspakke fra Telenor Xtra

Alle som ikke har fikk gjort det før sommerferien, anmodes nå om å bestille utstyrspakken fra Telenor Xtra idag. Dette gjelder alle nye FFO/AFO-barn. Samt de som ikke har fått pakken siste året.

Denne skal benyttes i størst mulig grad på FFO/AFO treningene.

Gå inn på lenken nedenfor og bestill riktig størrelse, levert til riktig FFO til dine barn.

Foresatte er ansvarlige for å gjøre denne bestillingen selv. Hinna FFO/AFO vil motta varene felles, og dele ut fortløpende.

Allerede torsdag kl. 12.00 vil jeg godkjenne lista fra profilshop, slik at de får sendt det. Dersom noen vil henge seg på, må det skje asap. Ikke sikkert det blir noen flere leveringer før etter høstferien.

BESTILL UTSTYR HER

NB! Det er noen som har bestilt, der bestillingen har blitt hengende.

Ny forsterkning til trenerteamet til Herre A

Det er Torstein Helle Meling som kommer inn som assistent i teamet til Ojan Bijan. Torstein kommer fra rollen som assistent trener i Sola FK der han var med på opprykket til 3.divisjon i høst

Torstein har en lang spillerkarriere fra 3. og 4. divisjon og spilte i Hinna fra 2014 – 2020. I 2021 var han assistent trener i Ålgård FK, før han gikk til Sola og var der i to år.

– Etter samtaler med Ojan og andre i klubben fikk jeg bekreftet inntrykket jeg hadde om klubben fra min tid som spiller. Jeg har stor tro på prosjektet. Gleder meg til å komme i gang med å jobbe med spillergruppen, sammen med resten av trenerteamet» sier Torstein

I Torstein får vi en fotballfaglig sterk trener som er flink med mennesker og kjenner klubben godt. Vi gleder oss over Torstein har valgt å komme «hjem» til Hinna og ta del i satsningen vår!

Trenerkurs – NFF Grasrottrener

I novemberdesember vil vi sette opp alle NFF Grasrottrenerkursene på klubbhuset. Det er vår Trenerutvikler og Hovedtrener Herre A-lag Thomas Egeli som vil holde kursene. Vi har komprimert kursene slik at vi kan gjennomføre dem på kun to dager. Kursene har i tillegg en E-lærinmgsmodul som alle må igjennom på forhånd.

Påmelding til kursene vil være i Spond, alle som er registrert som trenerhjelpetrenerlagleder i Spond vil få invitasjon. Er du ikke registrert eller usikker på om du er registrert i Spond kan du melde deg inn her: https://club.spond.com/landing/signup/hinnafotball

Kontakt Thomas på thomas@hinnafk.no om du har spørsmål til kurspåmelding.

Hovedmål

Å ha kunnskap om fotballens verdigrunnlag og god sportslig klubbdrift.
Å ha kunnskap om og ha gjennomføringskraft til lede både spillere, gruppe og lag slik at trivsel og utvikling skjer på og utenfor fotballbanen.

Mer om grasrottrenerkurset på NFF sine sider

Delkurs 1 – Barnefotballens verdigrunnlag, planlegging av aktivitet og hvordan man veileder aldergruppen (6-8 år).

Onsdag 15.11 17.00 – 21.00

Torsdag 16.11 17.00 – 21.00

 • Verdigrunnlaget
 • Klubben som sjef
 • Aktivitetskategoriene
 • Prinsipper for god fotballaktivitet
 • Treneren som veileder
 • Øktas rammer
 • Trenervett

Delkurs 2 – Barnefotball (9-10 år), strukturering av aktivitet og mestringsorientering, planlegging av øvelser og god keeperaktivitet for alderklassen.

Onsdag 22.11 17.00 – 21.00

Torsdag 23.11 17.00 – 21.00

 • Laget som del av klubben og NFF
 • NFFs skoleringsplaner
 • Treneren som veileder
 • Differensiering
 • Spillets ide og ferdighetsdimensjonene
 • Keepertrener – barnefotball

Delkurs 3 – Trener/veilederrollen, tilrettelegging og planlegging av aktivitet for aldersklassen (11 – 12 år).

Tirsdag 24.01.24 17.00 – 21.00

Torsdag 25.01.24 17.00 – 21.00

 • Overgang fra barn til ungdom
 • NFFs skoleringsplaner 11 – 12 år
 • Treneren som veileder og medmenneske 
 • 1 F og vi andre
 • Innlæring av delferdigheter
 • 1 A og vi andre – relasjonelle ferdigheter

Delkurs 4 – Ungdomsfotball, trenerrollen, keeperoppfølging, treningslære og planlegging av aktivitet i klubb.

Tirsdag 31.01.24 17.00 – 21.00

Torsdag 01.02.24 17.00 – 21.00

 • Ungdomsfotballens verdigrunnlag
 • Treneren som veileder
 • Prinsipper i angrep og forsvar
 • NFFs skoleringsplaner 13 – 19, samt Landslagskolen  
 • Årsplanlegging
 • Veien mot toppen
 • Keepertrening – ungdom

MiniVM fredag 17/11.

Jåtten Skole og SFO har planleggingsdag, men Hinna Fotball har heldagstilbud.

Alle barn fra 3. til 8. klasse er velkomne til å melde seg på dette heldagstilbudet.

Vi har åpent fra 08.00-16.15

Meld på her

08:00 – Vi åpner dørene

08:00-10:00 – Frilek inne og ute og egentrening.

10:00-11:30 – MiniVM 1 – smålagsspill / differensiert.

11:30-12:15 – Lunch – inkludert

12:30-14:00 – MiniVM 2 – nye lag, smålagsspill.

14:00-16:00 – Frilek inne og ute og egentrening.

16:15 – Dørene stenger.

FFO-JuleCup i Randaberg Arena

Vi har gleden av å annonsere at det blir FFO-turnering før jul. Vi har fått en del timer i Randaberg Arena 16/12. Foreløpig er det Hinna, Madla, Vidar, VBK og Randaberg som blir invitert.

Vi har litt kort frist for å melde på spillere og lag. Det slippes til flere klubber dersom det er ledig kapasitet. Men det betyr, folkens, at det er viktig å melde seg på nå. Vi får neppe tid til å etteranmelde lag, når andre klubber får tilbudet.

Mandag 13/11 blir påmeldingsfristen.

Det blir stas å få spille mot de andre FFOene igjen.

5er-fotball for alle klassene.

For å skape noe annet enn en vanlig Cup, forsøker FFOene å blande årskullene litt. Dvs at f.eks 3. og 4.klassinger er på samme lag. Men de skal få være med noen de kjenner godt fra før og.

Det er åpent for spillere fra 3. til 7. klasse.

Hold av denne lørdagen.

Vi håper alle har anledning til å delta. Spesielt kjekt er det at vi denne gang kan stille flere jentelag.

Mer info og påmelding via Spond kommer.

Hinna herrene trenger din støtte for å sikre 4. divisjonsspill neste sesong!

For andre år på rad skal herrene spille seriefinale i sesongen siste kamp.

Årets sesong for herrene har båret preg av mye marginer i mot, og dermed går inn i årets siste seriekamp med ett mål; å beholde plassen i 4. divisjon. Vi kjemper mot Kopervik og Riska om å ikke havne under streken. Ett lag skal slå følge med Skjold og Djerv 1919 ned til 5. divisjon. Vi har alt i egne hender før siste runde, der både Riska og Kopervik må vinne sine kamper skal de ha sjans til å passere oss.

Fredag 10. november klokken 19:00 smeller det på Fjedle. Vi oppfordrer alle våre medlemmer til å komme sammen og skape en fantastisk atmosfære som vil løfte våre spillere til seier. Ta med deg nabo, venner og familie, kle deg i rødt, og kom for å heie Hinna til seier.

Vi vet at vi har en har gode og lojale medlemmer, det så vi når over 300 stk av dere møtte opp mot Forus og Gausel tidligere i år. Nå håper vi dere er der når laget trenger det mest. La oss vise vår kjærlighet og støtte for klubbens herrer i denne skjebnesvangre kampen. La «Fjedle» bli et inferno av lidenskap, samhold og energi.

Foto: Finn Våga // Stavanger Aftenblad

Dato og tidspunkt: Fredag 10. november 2023 kl. 19:00

Sted: Hana stadion, «Fjedle»

Hinna Herrene er avhengig av din støtte, og vi ser frem til å se deg på Fjedle på fredag. Sammen kan vi hjelpe vårt kjære lag til å beholde sin plass i 4. divisjon. Vi sees der!

#ViErHinna

Hinna Miniputturnering OBOS Cup 2023

I helgen gikk den 37. utgaven av Hinna Miniputturnering OBOS Cup av stabelen.

Hjertelig takk til alle dere som har vært med på å gjøre Hinna Miniputturnering OBOS Cup 2023 til en uforglemmelig helg!

Med hele 704 deltakende lag, 1.056 kamper, og over 300 dedikerte frivillige som har lagt ned opptil 2.000 dugnadstimer, har vi sammen skapt en unik fotballfest for de 25.000 besøkende som tok turen på lørdag og søndag.

Vi i Hinna Fotball er privilegerte som har så mange medlemmer som legger ned timevis med innsats for klubben. I tillegg til de 300 som jobber under turneringen har vi en turneringskomite bestående av 20 medlemmer som har jobbet utrettelig både før og under turneringen. Dere er grunnen til at turneringen har blitt så bra som den har blitt.

Resultatet er vi stolte av – En helg og bydel proppet med glede, samhold, spenning, fair play og vennskap blant 4.500 fotballspillere. Vi er takknemlige for at dere har valgt å være en del av vår turnering. Det er takket være innsatsen fra dere alle at vi har kunnet skape en så spesiell opplevelse for våre deltakere. Uten deres engasjement og dedikasjon hadde vi ikke kunnet oppnå alt vi har gjort.

Til slutt, vil vi takke alle de ivrige tilskuere og supportere som stilte opp for å heie på lagene og være en del av denne fotballfesten. Dere har bidratt til å skape en elektrisk atmosfære som har løftet hele arrangementet.

Sammen har vi skapt noe fantastisk, og vi ser frem til å bygge videre på denne suksessen i fremtiden. Takk igjen for at dere har vært med på Hinna Miniputturnering OBOS Cup 2023, og for alt dere har gjort for å gjøre denne turneringen til en minneverdig opplevelse for alle involverte.

Vi gleder oss allerede til Hinna Miniputturnering OBOS Cup 2024.

Takk for i år.

På gjensyn i 2024!

Hinna spiller med sørgebånd for å hedre Phillip Solbakken Slettebø (15)

Det er med stor sorg at vi skriver at Phillip har gått bort etter lengre tids sykdom. Phillip spilte på Hinna G2008 og hadde draktnummer 7. Fredag i forrige uke var det bisettelse i en fullsatt Hinna Kirke.

Som person utmerket Philip seg fra dag en. Alltid, uansett vær og vind, om det lugget for laget eller om han ble sparket ned. Smilet var aldri langt unna, og Philip smilte ikke bare med munnen, men like mye med øynene og hele ansiktet, et lurt, men varmt og godt smil.

Når Philip ble syk, gikk det hardt inn på laget og gutta, og det har vært mange spørsmål og tårer underveis. Når Philip hadde overskudd og krefter og kom og så på kamp så var det veldig gjevt og gutta satte veldig pris på det og gav alltid litt ekstra.

Våre tanker går til Lillian og Odd Arne, Mathias og Vetle og øvrig familie og venner!

For å vise samhold og hedre Phillip oppfordres alle ungdom og seniorlagene i Hinna Fotball til å spille med sørgebånd i sin neste kamp (Egen e-post er gått ut til oppmenn)

Fredag i forrige uke var det bisettelse i en fullsatt Hinna Kirke. Hele laget var til stede og tok farvel med Phillip.

Innetreninger på onsdagene

Fra og med onsdag 25/10 tar vi med alle spillerne til Jåttåhallen for trening.

Vi møter og spiser som vanlig på klubbhuset.

Men 1440 går vi samlet fra Hinna Stadion til Jåttåhallen for innendørstrening.

Det er avgangselevene på Jåttå VGS som coacher ungene da.

Voksne fra FFO er med og holder oppsyn.

Tar følge med ungene tilbake til klubbhuset igjen etterpå.

Er nødvendig info i SPOND om dette.

ALLMØTE – NÅ STARTER BYGGINGEN AV HINNA ARENA!!

Endelig går vi i gang med byggingen av Hinna Arena. Torsdagskveld monterte A-lagsgutta byggegjerder og allerede mandag 16. oktober kommer maskinene. Vi er helt sikre på at dette blir ett nytt stort løft for Hinna Fotball og gleder oss til Hinna Arena skal stå ferdig i mars 2024. Tidligere sak om Hinna Arena

I den anledning ønsker vi å invitere aller medlemmer til allmøte om Hinna Arena i Jåtunsalen på klubbhuset onsdag klokken 20.00 – 21.00 der vi vil informere om prosjektet, hvordan det skal bli når det bli ferdig, finansiering, og byggeperiode. Og selvfølgelig vil det bli anledning til å stille spørsmål. Vi sender ut innkalling i Spond også (det er ikke krav til påmelding). Håper å se flest mulig

HMS

Mens jeg har oppmerksomheten ønsker vi å informere om at byggegjerdene skal respekteres! Det vil havne fotballer innen for byggegjerdet, disse vil bli samlet inn hver morgen av administrasjonen og lagt i en kasse innenfor hovedinngangen i klubbhuset slik at en kan hente de der dagen etterpå mellom 08.30 og 20.00, i helgen må en vente til mandag. Dette må alle spillere og trenere forholde seg til. Det vil være perioder med tungtransport, men det blir begrenset til perioden 08.30 til 12.30. Mer informasjon om HMS kommer ut til medlemmer og lagledelse direkte.

På vegne av styret

Hans Arne Haga

Daglig leder

HøstCamp – Fotballskole

Som alltid – iallefall siden 2006 – arrangerer vi fotballskole i høstferien. Dette er et heldagstilbud for alle mellom 3. og 7. klasse.

Det blir lek og moro. Musikk og basar. Men først og fremst god og kjekk fotball.

Gode øvelser, avslutninger og mye smålagsspill.

Alle får mat.

Klikk her for påmelding :

Mandag til fredag.  Husk å velge riktige alternativ.

( Barn som går på FFO/AFO har rabatt. De som går minst 60% FFO/AFO får det gratis)

08.00  –  Dørene åpner (egentrening, innelek, utelek)

10.00  –  Teknisk trening

11.30  –  Lunch. Alle får et godt måltid. 

12.30   –  MiniVM (Vi spiller miniturnering. Smålagsspill i nesten 1,5t)

14.00  –  Organisert trening ferdig. Tid for egentrening, innelek og utelek igjen.

16.15  –  Vi stenger dørene. –  

Bli medlem!

Lyst til å spille fotball med oss på Hinna? Meld deg inn i dag!

Innmeldingsskjema Mer informasjon

Meld deg på nyhetsbrev

Få med deg siste nytt fra Hinna Fotball ved å abonnere på vårt nyhetsbrev!

Velg liste(r) ↴

Design og utvikling av:

Ensign