OBOS-Akademiet (11-12 år) / 6.-7. klasse.

OBOS-Akademiet (11-12 år) / 6.-7. klasse.

OBOS-Akademiet et er spillerutviklingstilbud for barn i alderen 11-12 år. OBOS-Akademiet er for de spillerne som ønsker ekstra fotballtrening med læringsmomenter satt i struktur. Treningene skal hjelpe til å utvikle et sett av holdninger, ambisjoner og ferdigheter som gjøre de i stand til å realisere potensialet sitt, som fotballspillere og medmennesker.

Tilbudene stiller ikke krav til ferdigheter – vi differensierer i øktene, men stiller ekstra krav til holdninger, innsats, følge med på instrukser og være fokusert og gjøre sitt aller beste hele tiden.

Det er en forventning om å gi beskjed i god til om man kommer på trening eller ei, da alle treninger er planlagt og følger Akademiet’s årsplan.

Dyktige trenere

Treningene ledes av dyktige trenere med minimum NFF Grasrottrener-utdanningenfor å sikre ekstra god kvalitet på treningene. Trenerne er primært spillere fra klubben A- og Junior-lag, som et tiltak for å videreutvikle trenerkompetansen i klubben.

Sportslige planer utarbeides av klubben Sportslige leder.

Treninger

OBOS-Akademiet har treningene sine på fredager, hvor første timen fra 14:30-15:30 så trener vi på et tema. Fra kl 15:30-16:00 spiller vi tilpasset smålagsspill. Øktene har tematikk som jobbes med i perioder og følger klubbens læringsplan for aldersgruppen gjennom årsplan.

Pris

OBOS-Akademiet koster

Bli medlem!

Lyst til å spille fotball med oss på Hinna? Meld deg inn i dag!

Innmeldingsskjema Mer informasjon

Meld deg på nyhetsbrev

Få med deg siste nytt fra Hinna Fotball ved å abonnere på vårt nyhetsbrev!

Velg liste(r) ↴

Design og utvikling av:

Ensign