Oktober på FFO

Hva skjer i oktober, + litt fremover.

Høstferien:

Vi minner om at skolen har høstferie i hele uke 41. FFO har som alltid tilbud i høstferien. Egen påmelding for dem som skal være med der. Meld på høstcampen asap.

Foreldremøte FFO/AFO

Vi arrangerer et foreldremøte mandag etter høstferien. Mandag 17/10 kl. 2030-2130 på Klubbhuset.

Invitasjon er sendt ut i Spond.

Påmelding til FFO-turneringen. I uke 42 kommer invitasjon til høstens FFO-turnering i Randaberg Arena. Lørdag 26/11 arrangeres den.

FFO/AFO – Telenor Xtra utstyr.

Vi begynner å levere ut bestilt Telenor Xtra utstyr fra og med onsdag 5/10. De som har bestilt vil få pakken når de melder seg for dagen i kjøkkenluka.

INNE-FFO

Onsdager mellom høstferie og påskeferie vil vi arrangere FFO innendørs i Jåttåhallen. Den som ligger ovenfor Jåttå VGS. Det er avgangselever på Idrettsfag på Jåttå, som coacher disse øktene. Futsal er veldig bra for utvikling av teknikk, og sikker kjærkomment for mange i den mørke tida vi går inn i. Alle møter som vanlig på klubbhuset for innskriving og mat. Så går vi samlet til hallen.

Bekledning:

Nå er det høst og vi minner om at alle sjekker om barna har skift, regntøy. Det er ikke tillatt å trene i shorts og T-skjorte mellom høstferien og 1.mai. Det kan kanskje se fint ut når vi pakker tøy om morgenen. Kanskje til og med når vi går ut på banen. Men plutselig åpner slusene seg, og det sludder vannrett.

Husk å merke tøyet. Da er det lettere å finne igjen. Håper dere regelmessig sjekker i kassene med gjenglemt tøy utenfor garderobe 1-2 på klubbhuset.

Fair Play samtaler

Vi har et stort fokus på trivsel og toleranse. Vi kjører regelmessig bolker der vi snakker om FairPlay. Om hvordan vi gjør FFO/AFO til en enda kjekkere plass for alle, med å spre positivitet og skryt om seg. Noe tar vi i plenum. Noe gruppevis. Og av og til noen barn hver for seg.

Det er viktig at alle barna får høre noe positivt om seg selv hver gang de er her. Hvis alle klarer å fremsnakke 3 andre hver dag, blir det enda bedre å være her.

Spesielt er dette viktig mellom alderstrinn og kjønn. Når det skiller 5 år på de eldste og yngste er det kanskje litt spennende for noen. Det er ikke mye som er bedre enn å få skryt av en som er 4-5 år eldre.

I tillegg:

Vi minner allerede nå om at det er stengt på skolen og SFO 17. og 18. november pga. planleggingsdager på skole og SFO. Hinna FFO vil arrangere MiniVM som et heldagstilbud disse dagene. Invitasjon kommer i begynnelsen av november.

Årsplan ligger på hjemmesiden.

Abonnerer du på nyheter fra FFO/AFO på hjemmesiden vår? Følg og lik oss på Instagram @hinnaffo_afo

Bli medlem!

Lyst til å spille fotball med oss på Hinna? Meld deg inn i dag!

Innmeldingsskjema Mer informasjon

Meld deg på nyhetsbrev

Få med deg siste nytt fra Hinna Fotball ved å abonnere på vårt nyhetsbrev!

Velg liste(r) ↴

Design og utvikling av:

Ensign