OPPSTART NYE LAG

OPPSTART NYE LAG

Velkommen til oppstart for 5-årslag i Hinna Fotball.

«Et optimalt sportslig og sosialt tilbud for alle»

Hinna Fotball skal være et viktig samlingspunkt i bydelen. Miljøet i klubben skal bygge på åpenhet, trygghet og trivsel der spillere, trenere, ledere, foreldre og andre kan utvikle vennskap, respekt, toleranse og selvtillit.

Vi skal ha et sportslig tilbud til de som ønsker å ta del i organisert fotball. Det sportslige tilbudet skal være av en slik karakter at alle spillere opplever utfordring og mestring i læringen.

For å bidra til en god og trygg oppvekst, ønsker Hinna Fotball at flest mulig barn og unge skal få et godt aktivitetstilbud i sitt nærmiljø.

Modne 2019-barn kan også forsøke seg, dersom foresatte blir med i trenerteamet.

Informasjon og påmelding finne du her:

Lagside gutter 2018 & 2019

Lagside jenter 2018 & 2019

Deltakelse er gratis første halvår!

Treningstider

  • Gutter 2018: onsdager kl 17.00-18:00 – Lille Krøll fotballbane.
  • Jenter 2018: torsdager kl 17.00-18:00 – Hinna Ungdomsskole frem til påske.

Første trening

Jenter

J2018 starter torsdag 7.september kl 17.00 på klubbhuset. Vi er en del av ett nytt jenterekrutteringsprogram som heter «UEFA Playmakers«, Gjennom historiefortelling og lek som metodikk vil grunnleggende fysiske ferdigheter, livsmestring (Fair Play, samhandling, samarbeid) og fotballspesifikke basisøvelser stå i fokus. Til Playmakers har UEFA, i samarbeid med Disney, utviklet et aktivitetskonsept basert på noen av Disney mest kjente karakterer og det er økt-hefter utviklet til filmen «Vaiana». På første økt vil en se deler av denne filmen. Fra uken etter er det treningstid i Hinna Ungdomsskole torsdager kl 17.00 frem til påske. Ta med innesko, leggbeskyttere og klær til å spille inne i gymsal.

Gutter

G2018 starter onsdag 6.september kl 17.00 på Lille krøll. Det blir fast treningstid for laget, halv bane med vant. Det er bare å møte opp med fotballsko, leggbeskyttere og klær tilpasset været.

Oppstartsmøte

Vi vet at for å få et godt miljø der både unge og voksne trives er vi avhengig av flest mulig støttespillere. Er du god til å organisere aktivitet, trøste, være en god samtalepartner, knytte sko eller bruke app’er?
Du er viktig og laget trenger deg.

Vi ønsker derfor å invitere foreldre og foresatte til et oppstartsmøte for nye fotballag for femåringer. Dette gjelder både for gutte- og jentelag.

Dette møtet finner sted på Hinna Fotball klubbhus (Ordfører Tveteraas gate 20, 4020 Stavanger), i uke 38.

I dette møtet ønsker vi blant annet å få oversikt over spillere og trenere/lagledere som ønsker å være med, og avklare forventninger rundt et engasjement i klubben.

Vi er helt avhengige av engasjerte voksne for å gi barna et godt idrettstilbud, så alle er hjertelig velkomne!

Kompetanse

Tenker du; «jeg har aldri spilt fotball og kan ikke være til hjelp»?

Å være fotballtrener er som å organisere en barnebursdag, det skal være gøy og de oppleve mestring. Hvert år arrangerer klubben gratis fotballtrenerkurs til alle trenere i klubben, hvor man går gjennom enkle øvelser og ikke minst hvordan organisere trening.

Lyst til å være trener/foreldrekontakt?
I forbindelse med oppstart av nye lag er vi avhengige av å rekruttere nye trenere og foreldrekontakter blant dere foreldre. Nødvendig treneropplæring vil bli gitt. Er du interessert i å bidra så informer om dette i forbindelse med påmelding av ditt barn.


Mer informasjon

Ved spørsmål, kontakt:

Hans Arne Haga
Daglig leder, Hinna Fotball
marked@hinnafk.no


Nyheter og Oppdateringer

Bli medlem!

Lyst til å spille fotball med oss på Hinna? Meld deg inn i dag!

Innmeldingsskjema Mer informasjon

Meld deg på nyhetsbrev

Få med deg siste nytt fra Hinna Fotball ved å abonnere på vårt nyhetsbrev!

Velg liste(r) ↴

Design og utvikling av:

Ensign